Opel’s nieuwe lichttechnologie

Opel 1383218565745Veiligheid voor alles: hoogtechnologisch verlichtingssysteem AFL+ leverbaar voor de modellen Insignia tot en met Mokka. De nieuwe generatie LED-lampen maakt van niet-verblindend grootlicht volgens de fabrikant de nieuwe norm. De eerste elektrische koplampen gingen overigens al 100 jaar geleden in productie.
Zien en gezien worden is van levensbelang, zeker nu de dagen weer korter worden en bestuurders meer in het donker moeten rijden. Geavanceerde verlichtingstechnologie verhoogt de veiligheid op de weg enorm en Opel is een trendsetter op dat vlak, met ultramoderne koplampsystemen zoals AFL+ (Adaptive Forward Lighting). De autofabrikant uit Rüsselsheim biedt deze systemen ook in de compactere modellen aan, zodat ze voor alle bestuurders bereikbaar zijn.
Opel 1383218938760Niet alleen de visionaire Monza Concept met zijn kenmerkend silhouet en talrijke LED-technologieën toont wat bestuurders in de toekomst kunnen verwachten van Opel. De ingenieurs van Opel zijn alweer een stap verder: ze werken volop aan de ontwikkeling en introductie van de lamp met de zogenaamde LED-matrix. Dit innovatieve, futuristische verlichtingssysteem van Opel brengt licht in de duisternis van de autobestuurders, zonder andere weggebruikers te verblinden. Het zorgt ervoor dat bestuurders sneller kunnen reageren en dus dreigende ongevallen vermijden.

Lees ook:Opel komt met nieuwe Monza
Lees ook:Opel’s primeurs in Frankfurt
Lees ook:Opel ADAM verlichting is een prijs waard…
Lees ook:Opel zoekt techneuten
Lees ook:Opel Monza als SUV, droom of werkelijkheid?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.