Bugatti nu ook in Monaco leverbaar…

Bugatti Veyron 162858_1Bugatti is met ingang van deze maand ook vertegenwoordigd in het Prinsdom Monaco. De Monaco Luxury Group is daar de officiële verkooppartner voor het luxe merk geworden voor de regio Cote D’Azur.

“Monaco staat net als Bugatti voor exclusief en uniek. Vanwege de prachtige historie en unieke aantrekkingskracht van het merk is deze nieuwe locatie voor ons van groot belang,” verklaart Dr. Stefan Brungs, managementlid van Bugatti Automobiles S.A.S. en verantwoordelijk voor Sales, Marketing en Customer Service.

Met meer dan een halve eeuw aan ervaring in de automobielindustrie is de Monaco Luxury Group één van meest vooraanstaande dealergroepen op het gebied van verkoop van luxe auto’s in Europa. Tot de officiële showroom helemaal in gereedheid is gebracht, is Bugatti Monaco gevestigd in een tijdelijk onderkomen aan de Rue du Gabian in Monaco.

Bugatti’s internationale netwerk bestaat momenteel uit dertig dealerbedrijven in 18 landen. In Nederland wordt Bugatti vertegenwoordigd door Pon Luxury Cars in Leusden.

Lees ook:Bugatti naar Koopmanshuis
Lees ook:Bugatti certificeert haar kwaliteit
Lees ook:We noemen hem; Chiron!
Lees ook:Ook Bugatti naar Pon!
Lees ook:Heel exclusieve Bugatti bij Pon…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.