Smart breidt website uit

smart fun to  driveIn samenwerking met Mercedes-Benz Financial services heeft dochter smart de website mijnsmart.nl vernieuwd en de keuzemogelijkheden verder uitgebreid. Vanaf nu is het mogelijk om bijvoorbeeld de smart ebike online aan te schaffen. Daarnaast is het productgamma van de smart fortwo verder uitgebreid en zijn er meerdere individualiseringsopties mogelijk die via de car configurator eenvoudig te bekijken zijn.

De smart webshop is een digitale showroom die het gemak van de klant dient. Zo kan de klant ervoor kiezen om zich via mijnsmart.nl te oriënteren. Voor vragen kan men telefonisch of per e-mail bij de klantenservice terecht. Vanzelfsprekend is de dealer altijd het eerste aanspreekpunt voor service, onderhoud en garantie.

De vernieuwde smart webshop wordt gelanceerd met een speciaal online aanbod op de smart ebike. Via mijnsmart.nl bedraagt de aanschafprijs van de elektrische fiets van smart tijdelijk € 2.499. Een voordeel van € 450,-. Meer informatie is te vinden op mijnsmart.nl

Lees ook:Smarts nu ook online te koop!
Lees ook:Audi Webshop – plezierig shoppen op niveau…
Lees ook:Marktplaats biedt dealers 24-uur bereikbaarheid
Lees ook:smart gaat het strand op…
Lees ook:Suzuki biedt online korting scoren….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.