Vanafprijs nieuwe Ford B-Max

De nieuwe Ford B-Max, die zijn werelddebuut beleefde tijdens de autosalon van Genève 2012, biedt met zijn unieke Easy Acces Door System een ongekend instap- en laadgemak. Dat maakt de auto extra goed bruikbaar voor het doel waar hij voor is ontwikkeld, veel kunnen vervoeren op simpele, veiligen maar ook comfortabele wijze. Bij de Ford B-MAX zorgt Easy Acces System ervoor dat inzittenden gemakkelijk kunnen in- en uitstappen via scharnierende voorportieren en schuifbare achterportieren met geïntegreerde B-stijlen.
Daarnaast behoort deze dynamische MAV volgens Ford zelf tot de technologisch meest geavanceerde auto´s in het segment en beschikt het over de zuinigste benzine- en dieselmotoren.
De innovatieve B-MAX is ook de eerste Europese auto die leverbaar is met SYNC, het state-of-the-art spraakgestuurde connectiviteitssysteem van Ford.
De B-MAX is samen met de zeer succesvolle Fiesta gebaseerd op het wereldwijde B-platform van Ford. De auto nu al te bestellen en vanaf eind november a.s.bij de Nederlandse Ford dealers in hun showrooms te zien en aan te raken. De Ford B-MAX is in Nederland te koop vanaf €18.495,-. Meer informatie is te halen bij de landelijke Ford-dealers.

Lees ook:Ford geniet van B-Max succes
Lees ook:Ford doet navigatie bij haar Fiesta
Lees ook:Ford’s rijdende communicator
Lees ook:Ford geeft prijzen C-Max 1.0 Ecoboost
Lees ook:Ford geeft nieuwe Focus nog meer mee bij introductie; First Edition!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.