65 Peugeot Partners voor aannemerij van Gelder…

Deze week leverde Autobedrijf Lokhorst – Zoet uit Elburg de eerste 35 Peugeot Partners af aan fleetwoner Van Gelder. Dit bedrijf is een landelijk opererend aannemingsbedrijf met vestigingen verspreid over heel Nederland.
Peugeot Bedrijfsauto’s was nog niet vertegenwoordigd in het bedrijfsautopark van de aannemer, maar in juni vorig jaar werd de order gesloten voor de levering van 35 nieuwe Partners. Nog vóór deze konden worden afgeleverd, volgde eind december 2011 al een tweede opdracht, ditmaal voor nog eens dertig nieuwe Partners die half 2012 geleverd gaan worden. Dat zijn er al met al 65 in totaal!
Deze auto’s worden allemaal geleverd door het Elburgse Autobedrijf Lokhorst – Zoet.
Belangrijk argument voor de aanschaf van juist deze bestellers was volgens wagenparkbeheerder Michiel Docter de lage TCO (Total Cost of Ownership) van de Partner, de beperkte CO2 uitstoot en de aangeboden service van de Peugeot Professional Centers met een landelijke dekking.
Van Gelder heeft zich gespecialiseerd in het initiëren, ontwerpen, realiseren en beheren van infrastructurele projecten, zowel boven- als ondergronds. Van Gelder is een landelijk opererend middelgroot aannemingsbedrijf met vestigingen verspreid over heel Nederland. In de onderneming zijn ruim 650 mensen werkzaam. In 2010 heeft Van Gelder een gefactureerde omzet gerealiseerd van circa 200 miljoen euro. Het wagenpark van Van Gelder telt ongeveer 350 bedrijfsauto’s en 140 personenauto’s.

Lees ook:Peugeot’s professionele productaanpak…
Lees ook:Nissan; nu ook in Oosterhout!
Lees ook:Oss kreeg een nieuwe Nissan-dealer; van Boxtel…
Lees ook:Volvo zet dealers in Oost-Nederland weer op poten…
Lees ook:Toyota Compier in handen van Louwman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.