Ford’s betrouwbare occasions…

Vier Ford-modellen hebben een onderscheiding voor betrouwbaarheid binnengehaald – drie daarvan voor het tweede jaar op rij. De Fiesta, S-MAX, Galaxy en Kuga vielen in de (Duitse)prijzen omdat ze het best presteerden op het gebied van het aantal en de ernst van de gevonden gebreken.
De resultaten van het betrouwbaarheidsonderzoek werden gepubliceerd door DEKRA, een gezaghebbend Duits onderzoeks- en testinstituut. Dit onderzoeksbureau voor industriële veiligheid heeft de resultaten samengesteld op basis van 15 miljoen inspecties in Duitsland gedurende de afgelopen twee jaar.
De Fiesta en Kuga eindigden als nummer één in de categorieën voor kleine auto’s en SUV’s met minder dan 50.000 op de kilometerteller. De gebrekenindex van DEKRA gaf aan dat 95,3 procent respectievelijk 94,7 procent van deze auto’s geen enkel probleem kende.
De S-MAX en Galaxy wonnen in de categorie MPV’s met een hoge kilometrage van 100.001 tot 150.000 kilometer en behaalden een score van 66,1 procent.
Ford Europa stelde dat de onderscheidingen het resultaat zijn van voortdurende inspanningen om de betrouwbaarheid van elk Fordmodel te verbeteren.

Lees ook:Opel weer in de prijzen…
Lees ook:Opel Combo blijkt prima occasion
Lees ook:Ford Kuga Individual
Lees ook:MAN meest betrouwbare truckmerk volgens Duitse TuV
Lees ook:MAN Trucks volgens TUV meest betrouwbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.