Subaru geeft XV extra Outdoor-uitmonstering…

XV OutdoorSubaru’s populaire compacte SUV, de Subaru XV, wint met de komst van de Outdoor Edition nog meer aan aantrekkelijkheid. De toch al rijk uitgeruste Comfort of Premium is als Outdoor Edition voorzien van een aantal in het oog springende aanpassingen. Deze voorzieningen vergroten niet alleen de bruikbaarheid, zij geven ook het stoere karakter van de XV een extra impuls. Bovendien wordt de auto ook nog eens beter beschermd. Van binnen en van buiten.
Beschermplaten op voorbumper, dorpels en achterbumper missen hun visuele uitwerking niet, de XV ziet er met die voorzieningen nog robuuster uit. De extra carrosseriedelen hebben ook nog eens een beschermende werking. Bijvoorbeeld als regelmatig buiten de gebaande paden wordt gereden, waar de kansen op lakbeschadigingen door opspattend vuil groter zijn. En waarom zou de XV-eigenaar niet offroad gaan? De auto voelt zich met zijn 22 centimeter grondspeling en permanente vierwielaandrijving ook thuis in onherbergzaam terrein.
Ook praktisch is de beschermrand op de achterbumper die lakbeschadigingen voorkomt bij het in- en uitladen van goederen. De dikke en voorgevormde rubbermat ter bescherming van de kofferruimte is eveneens uitermate praktisch: natte spullen of een vieze hond laten nooit meer hun sporen achter in de XV Outdoor Edition.
Het beste nieuws is misschien wel de prijs. De Outdoor Edition kost met zijn permanente vierwielaandrijving, automatische transmissie, volautomatische airconditioning en lichtmetalen wielen hetzelfde als een reguliere 2.0i CVT Comfort- of Premium-uitvoering. De Subaru XV Outdoor Edition is per direct vanaf € 32.095,- en tot en met 31 oktober a.s. leverbaar.

Lees ook:Subaru Forester nu met nieuwe technologie leverbaar…
Lees ook:Subaru’s Brussels nieuws…
Lees ook:Subaru pakt uit in Rotterdam…
Lees ook:Subaru trekt er met de caravan op uit…
Lees ook:Subaru weer terug op de AutoRAI-2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.