Subaru weer terug op de AutoRAI-2015

Subaru 2015 - resizedNa een afwezigheid van tien jaar is Subaru terug op de AutoRAI. En hoe. Het merkt pakt groot uit op stand 302 in hal 11. Een centrale plaats is ingeruimd voor de recent geïntroduceerde nieuwe Outback. Daarnaast staat de vernieuwde Forester met CVT-automaat op de stand, is de gewijzigde XV te bewonderen en natuurlijk ontbreken ook de sportieve ‘gangmakers’ van het merk, de BRZ en WRX STi, niet.

Om het publiek en de Nederlandse pers alvast voorzichtig op te warmen voor zijn introductie in het vierde kwartaal van dit jaar, is de nieuwe Levorg kortstondig op de AutoRAI te zien. Hij zal alleen op de persochtend en de openingsdag in Amsterdam aanwezig zijn.

Subaru  Levorg PremiereSter van de show is voor Subaru de nieuwe Outback, de ultieme cross-over van het merk. De veelzijdige en ruime stationwagon is leverbaar met een 2,5 liter benzine boxermotor en een tweeliter boxerdiesel, beide standaard voorzien van vierwielaandrijving en CVT-automaat. Ook standaard is EyeSight, een revolutionair systeem dat met camera’s de omgeving en rij-omstandigheden van de auto volgt en desnoods ingrijpt als er gevaar dreigt. Mede dankzij deze voorzieningen behaalde de nieuwe Subaru Outback recentelijk de hoogste 5-sterrenbeoordeling bij de Euro NCAP-botsproeven. De Outback heeft bovendien een bijzonder complete standaarduitrusting waar geen van zijn concurrenten aan kan tippen.

Subaru Outback 2015 grey left frontOok nieuw in 2015 is de Subaru Forester met 2,0 liter benzine- of dieselmotor en Lineartronic automaat. Daarmee is de Forester voor veelrijders en voor de privé-rijder een interessante optie onder meer vanwege het comfort van een continu variabele transmissie. Wie voor diesel kiest, koopt een bijzondere combinatie. Een 148 pk sterke boxerdiesel met automaat en permanente vierwielaandrijving is uniek: geen ander model combineert deze eigenschappen met een ruim en flexibel interieur. Welke versie ook wordt gekozen, de zuinige en krachtige aandrijflijn, hoge mate van grip dankzij standaard 4WD en de nadruk op comfort en veiligheid maken van de Forester CVT een bijzonder veelzijdige SUV en een model dat met zijn trekgewicht van 2.000 kilogram uitermate geschikt is als trekauto.

Lees ook:Subaru’s Brussels nieuws…
Lees ook:Subaru zet Levorg op de IAA
Lees ook:Subaru pakt de winst…
Lees ook:Subaru glanst in Brussel…
Lees ook:Nieuwe Outlander nu in de showroom bij Subaru

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.