Volvo’s nieuwe XC60 houdt van contact…

Volvo Cars kondigt diverse updates aan voor zijn wereldwijde ‘connected services’ en vernieuwt zijn meervoudig onderscheiden ‘Sensus in-car interface’. De nieuwe Volvo XC60 en zowel de bestaande als de nieuwe modellen van de Volvo 90-serie profiteren hier het eerst van. Om de invoering van de nieuwe diensten te ondersteunen, is Volvo On Call compleet nieuw ontworpen. De app is een van de meest gebruikte platforms voor connected auto’s. Tegen het eind van dit jaar is Volvo On Call beschikbaar in ongeveer vijftig landen. Daarmee bedient het systeem ongeveer 90 procent van de wereldwijde verkoop van Volvo.

De groei van de populariteit en het bereik van Volvo On Call is te danken aan de groeiende behoefte bij berijders van premiumauto’s aan toegang tot functies van de auto en met de auto samenhangende diensten terwijl ze niet in hun auto zitten. Volvo beantwoordt met Volvo On Call nadrukkelijk aan die behoeften en maakt het leven van Volvo-rijders gemakkelijker.
Volvo-rijders kunnen voortaan met hun smartphone-app hun bestemmingsgegevens op basis van hun agenda direct naar hun auto sturen. Daarbij kunnen ze ook eenvoudig tankstations in de buurt vinden en hun auto lokaliseren op grote parkeerterreinen en in drukke straten in vreemde steden.

Volvo heeft de grafische weergave van de Sensus-interface in de nieuwe Volvo XC60 en de Volvo 90-serie verder verfijnd. Daarmee is het gebruiksgemak vergroot en oogt het design strak en aantrekkelijk.De nieuwe Volvo On Call-updates zijn beschikbaar voor alle nieuwe modellen in het Volvo-gamma en voor modellen vanaf 2012 die van Volvo On Call zijn voorzien. Volvo installeert het nieuwe design van de Sensus-interface van de nieuwe XC60 ook in de nieuwe auto’s van de 90-serie. In bestaande auto’s van de 90-serie wordt de update uitgevoerd bij de eerstvolgende onderhoudsbeurt.

Lees ook:Volvo app nu ook voor smatwatch….
Lees ook:Volvo integreert Spotify
Lees ook:Volvo gaan Android-systemen integreren in de toekomst…
Lees ook:Geneve – Volvo presenteert haar nieuwe XC60
Lees ook:Volvo viert 90e verjaardag en trakteert…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.