Suzuki viert 30 jaar Swift met actiemodel S-Edition…

02_Suzuki_Swift_160Suzuki introduceerde de Swift in 1984. Het model werd een regelrechte hit en is 4 generaties en 30 jaar later wereldwijd nog steeds bijzonder succesvol. Ter ere van dit bijzondere jubileum lanceert Suzuki met trots de Swift S-Edition.

01_Suzuki_Swift_4_Generaties_160Voor deze feestelijke gelegenheid is de S-Edition extra sportief aangekleed met speciaal ontworpen stijlelementen. Tot de zeer uitgebreide standaarduitrusting behoren o.a. airco, cruise control, radio/CD-/MP3-speler, speciale 16” lichtmetalen velgen, dak en dakspoiler in wit metallic, striping op de motorkap, zwarte sideskirts en wielkastverbreders, LED-dagrijverlichting, uitlaatsierstuk, sportpedalen, witte pookknop, geborduurd Swift-logo in de voorstoelen, buitenspiegels met geïntegreerd knipperlicht en privacy glass achter.

Met een zéér gelimiteerde oplage van 275 genummerde exemplaren is de S-Edition een ècht collector’s item. De Swift S-Edition is leverbaar is 5 metallic kleuren en de consumentenprijs bedraagt slechts € 17.499,= incl. BTW en BPM. Voor meer informatie kan iedereen terecht bij de Suzuki dealer in de buurt.

Lees ook:Suzuki voert actie met de Swift Style
Lees ook:Suzuki brengt Swift Bandit
Lees ook:Nog meer actie bij Suzuki
Lees ook:Meer, meer, meer bij de nieuwe Suzuki Swift…
Lees ook:Suzuki’s snelle Swift nu echt onthuld…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.