Hyundai treedt op in populaire game

Hyundai HEAD-MAIL-Hyundai_i20_WRC_Speeds_into_Mobile_GameHyundai viert terugkeer in World Rally Championship met de introductie in een populaire racegame. De gamer die het record breekt in de ‘Real Racing 3′ van Electronic Arrts, maakt kans op een
een vip-reis naar Monte Carlo. Download een vrij spel en speel de game. De Hyundai i20 WRC speelt een hoofdrol in deze editie van het populaire racespel ‘Real Racing 3’. De Hyundai is vanaf nu beschikbaar op deze mobiele racegame van Electronic Arts, die op Android- en iOS-systemen draait en tot nu toe al zestig miljoen keer is gedownload.
Om de terugkeer in het World Rally Championship te vieren, heeft Hyundai een heuse competitie op ‘Real Racing 3’ uitgeschreven. De competitie begint vandaag en duurt tot en met 11 december. Ook kan een vrij spel met de Hyundai i20 WRC op het vernieuwde circuit van Dubai worden gedownload. Natuurlijk moet dan wel eerst het spel zelf worden gedownload via de App Store (iOS) of Play Store (Android) op de mobiele telefoon:

Lees ook:Sportief succes Toyota in Finland…
Lees ook:Hyundai gaat scheuren….
Lees ook:Sterke prestaties Toyota in ADAC-Deutschland Rally..
Lees ook:Ford presenteert GT-coureurs
Lees ook:Toyota Yaris WRC scoort goed…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.