Sterke prestaties Toyota in ADAC-Deutschland Rally..

Toyota GAZOO Racing heeft de laatste dag van de Rally van Duitsland succesvol afgesloten. De 297 kW/380 pk sterke Yaris WRC won 2 etappes. Tijdens de gehele rally (17-20 augustus 2017) schreef de Yaris WRC in totaal 5 etappes (stages) op zijn naam. Toyota GAZOO Racing staat momenteel 3de in het algemeen klassement van het World Rally Championship (WRC).

De Rally van Duitsland was de 10de ronde uit het rallykampioenschap. Toyota coureur Juho Hänninen finishte met zijn Yaris WRC als 4de overall door op de finaledag van de rally de zogeheten Losheim am See-stage te winnen. De volgende etappe – die van St. Wendeler Land – werd gewonnen door Esapekka Lappi, de Toyota coureur die eerder in het kampioenschap de Rally van Finland wist te winnen. De 3de Toyota coureur – Jari-Matti Latvala – sloot deze etappe af met het zilver.

Lees ook:Sportief succes Toyota in Finland…
Lees ook:Toyota Yaris WRC pakt podiumplek…
Lees ook:Toyota Yaris WRC scoort goed…
Lees ook:Toyota knokt voor topplaatsen in rally-kampioenschap..
Lees ook:Toyota met Yaris WRC op het podium in Monte Carlo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.