Nieuwe smartdealer in Rotterdamse regio

smart wordt steeds meer verkocht bij Mercedes-Benz dealers 

Om aan te geven dat men nog steeds groot vertrouwen heeft in de toekomst van het merk met de kleine auto's benoemde Mercedes-Benz Nederland het bijna zestig jaar oude dealerbedrijf Victoria in Rotterdam tot smartdealer.

De typische smarttorens worden zeldzaam 

De verkopen van smart zijn sinds het afspekken van het modellengamma niet om nu direct over naar huis te schrijven. Reden voor Mercedes-Benz om het dealernet van het innovatieve merk eens flink op te schudden en daarmee nieuwe impulsen te geven aan haar landelijke omzet. Een van de maatregelen is bijvoorbeeld het wisselen van dealers in verschillende regio’s. Was voorheen de distributie van smarts in handen van speciaal gebouwde centra, (u weet wel, met die glazen torens er naast), tegenwoordig mogen ook reguliere Mercedesdealers de kleine stadsflitsers verkopen. In de regio Rotterdam werd onlangs besloten om het aloude dealerbedrijf Victoria in de Maasstad tot smartdealer te benoemen. Met haar drie vestigingen is het een gevestigde naam in die regio, het bedrijf is al sinds 1949 officieel dealer voor het merk met de ster. Victoria neemt de rol als smartdealer over van smart Rotterdam in Capelle a.d. IJssel dat is bedankt voor de moeite als gedaan in de achter ons liggende jaren. Mercedes verwacht dat smart, als typische stadsauto, nu pas, in een tijdperk dat brandstofkosten een grotere rol dan ooit spelen, zal gaan doorbreken. Victoria ‘deed’ al iets met smart sinds 1998, want toen nam het dealerbedrijf al een kleine Fortwo in dienst als leenauto voor haar werkplaatsklanten.  

Lees ook:Indrukwekkende verkopen bij Mercedes-Benz
Lees ook:De wereld van Mercedes-Benz
Lees ook:Veghelse Mercedes-dealer ASV meest klantvriendelijk
Lees ook:Mercedes verder met Ajax
Lees ook:Jonker Amersfoort – Mazda dealer

5 reacties op “Nieuwe smartdealer in Rotterdamse regio

  1. thamara

    Ik heb er vaak over gedacht om zo’n Smartje aan te schaffen want ze zijn betaalbaar en ik vind ze super leuk om te zien. Maar ik zou er de snelweg niet mee op durven.. bang dat bij een botsing ze meteen bij me binnen zitten.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Leo

    @Thamara – botspoeven met de Smart hebben uitgewezen dat de harde ‘cel’ waarin je zit als bestuurder en passagier bij deze auto’s zeer goed verzorgd is. Het is niet voor niets een produsct uit de Mercedes-Benzstal….

      /   Beantwoorden  / 
  3. Thamara

    Ik heb het juist met manlief erover gehad vaniddag, maar het wordt geen Smart. Ik laat je nog wel weten hoe of wat want ik heb je advies nodig denk ik.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Leo

    @Thamara – nor problemo, ik hoor het wel…..

      /   Beantwoorden  / 
  5. tweedehands auto's

    En toch is de Smart erg veilig ,getuige de diverse testen die ermee gedaan zijn
    Als reactie op de eerste reactie

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.