Babes op zondag – 2

Hetmaakt niet uit wat voor auto zij laat zien, de ogen blijven plakken... 

Amsterdam, Brussel, Londen, Detroit, Berlijn, Frankfurt, Tokio, Seoul, Geneve, Milaan, Brno, Parijs……voorbeelden van steden waar eens in de zoveel tijd autobeurzen worden gehouden. En altijd zijn ze daar te zien…..de babes, de gastvrouwen…..en ze blijven mooi, jong en aantrekkelijk!

Soms zijn ze gekleed in prachtige jurken 

Daar staan ze dan. Glimmend, opgepoetst, net nieuw. Nog geurend naar de fabriek die ze heeft afgeleverd. Nieuwe auto’s, bekend of compleet nieuw. Een stand herbergt ze. Ze moeten de kopers verleiden, anderen versieren. En omdat ze vaak niet voldoende zouden kunnen overtuigen wordt vaak besloten om ze extra aan te kleden door er babes om heen te draperen. Die zijn ook glimmend, jong, mooi, geuren naar de parfums en andere geheime wapens die passen bij hun mooi zijn.

een andere keer hebben ze minde rom het lijf 

Ze dragen soms maatpakjes, showkostuums of worden beschilderd in de kleuren van het merk of model. Vrouwen die weten dat ze mooi zijn, die soms lachen als een boer met kiespijn, omdat er voor de tigste keer weer een of andere malloot daarom vraagt.

...en soms bijna niets..... 

Maar die altijd zorgen voor die speciale ambiance die hoort bij autoshows. Of dat nu is in Peking of in Amsterdam. Frankfurt komt er weer aan, Geneve. En dan staan ze er weer, glimmend, mooi!

Lees ook:Babes op zondag
Lees ook:Babes op zondag – 3
Lees ook:Babes op zondag – 9
Lees ook:Babes op zondag – 14
Lees ook:Babes op zondag……5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.