Audi laat stukjes A8 zien…

Op 11 juli aanstaande geeft Audi tijdens een indrukwekkende merkpresentatie in Barcelona een voorproefje van de toekomst. Op een totaal oppervlak van meer dan 10.000 vierkante meter presenteert het merk tijdens de eerste ‘Audi Summit’ innovatieve oplossingen voor de mobiliteit van morgen – van premium mobiliteitsdiensten tot autonoom rijden en parkeren. De circa 2.000 gasten van over de gehele wereld zijn tevens getuige van de onthulling van de nieuwe Audi A8.
De Audi Summit is het nieuwe, exclusieve merkplatform van de onderneming met de vier ringen ‘uit Ingolstadt’. In Barcelona zullen gasten uit tal van vakgebieden kennismaken met nieuwe diensten die ervoor zorgen dat de slimme auto van morgen digitaal is verbonden en duurzame mobiliteit mogelijk maakt. Naast de wereldpremière van de compleet nieuwe Audi A8 kunnen bezoekers in de Spaanse stad ook ervaren hoe ver Audi is op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI). De auto van de toekomst gaat het leven van de inzittenden met behulp van die technologie aanzienlijk gemakkelijker maken.
De Audi Summit wordt op 11 juli geopend met een merkshow waarbij een 50 meter brede LED-wand wordt gebruikt. De ster van de dag is de nieuwe topklasse sedan, de Audi A8. Aan de andere kant van de expositiehal kunnen bezoekers kennismaken met concepten op het gebied van mobiliteit, kunstmatige intelligentie en de slimme fabriek van de toekomst.

Het premiummerk laat ook zien hoe het zijn technologische voorsprong wil uitbouwen op een manier die beslist niet alleen betrekking heeft op de auto’s zelf. Audi is zichzelf aan het doorontwikkelen tot een premium digitale autofabrikant en past steeds meer digitale technologieen toe om duurzame oplossingen te ontwikkelen op het gebied van stedelijke mobiliteit. Deze worden toegepast voor tal van zaken, van de productie en logistiek van een auto tot aan de verkoop en marketing ervan. Hoe zal de autoproductie eruit gaan zien zonder productielijnen? Hoe kan een auto digitaal worden geconfigureerd en virtueel worden getest? En hoe intensiveert Audi zijn maatschappelijke betrokkenheid door nieuwe technologieen toe te passen voor de bescherming van het milieu en duurzaamheid? De Audi Summit in Barcelona zal duidelijk maken hoe omvangrijk de transformatie is die het merk met de vier ringen doormaakt.

Audi heeft bewust gekozen voor Barcelona als plaats van handeling voor zijn merkpresentatie. De Spaanse metropool met zijn vijf miljoen inwoners kenmerkt zich door een kwalitatief hoogwaardig stadsleven. Innovatieve, slimme stedelijke concepten worden hier toegepast voor tal van transportmethoden – bussen, treinen, taxi’s en auto’s – en maken de stad nog aantrekkelijker.

Lees ook:Audi R8 in Spidermanfilm…
Lees ook:Audi’s A8 even te zien voor Spidermanfilm…
Lees ook:SEAT showt in Barcelona
Lees ook:SEAT laat nieuwe Ateca FR en meer zien in Barcelona..
Lees ook:SEAT eert stad Barcelona…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.