Audi weer meest innovatieve automerk…

Audi heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar de prestigieuze Automotive Innovations Award gewonnen in de categorie ‘premium fabrikant’. Met het behalen van de titel onderstreept Audi opnieuw de innovatiekracht van het merk op het gebied van aerodynamica, lichtgewicht constructies, connectiviteit en autonoom rijden.
Volgens de jury heeft Audi met liefst 84 innovaties tijdens de verslagperiode aangetoond het meest innovatief te zijn van alle automerken. In de evaluatie nam de jury vier deelgebieden mee: aandrijfsystemen, autonoom rijden & veiligheid, voertuigconcepten/carrosserie en connectiviteit.

“Onze merkfilosofie ‘Voorsprong door Techniek’ komt met deze prijs volledig tot zijn recht,” aldus Rupert Stadler, CEO van Audi AG tijdens de prijsuitreiking in Frankfurt. “Met name op het gebied van aerodynamica, de ontwikkeling van lichtgewicht constructies, connectiviteit, assistentiesystemen en autonoom rijden doen we het heel goed en werken we hard voor onze klanten om onze voorsprong te behouden.”
Het ‘Center of Automotive Management’ in het Duitse Bergisch Gladbach en het internationale PricewaterhouseCoopers reikten de Automotive Innovations Award dit jaar voor de vijfde keer uit. De award is een erkenning voor de meest innovatieve autofabrikanten en leveranciers van het afgelopen jaar. Bij de evaluatie heeft de jury ruim 1.100 innovaties van bijna twintig autofabrikanten en zestig toeleveranciers beoordeeld.

Lees ook:VW meest innovatieve volumemerk….
Lees ook:Automotive in Nederland zoekt innovatieve uitvinders
Lees ook:Innovatieve studenten gevraagd…
Lees ook:Toyota meest klantvriendelijke organisatie….
Lees ook:Genomineerden Innovatieawards bekend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.