Jeep laat nieuwe Compass zien..

Jeep breidt haar aanbod mondiaal uit: de nieuwe Compass gaat wereldwijd verkocht worden in meer dan 100 landen. De compacte SUV van Jeep wordt geproduceerd met keuze uit 17 verschillende, brandstofefficiënte aandrijflijnen. De nieuwe Compass onderscheidt zich door best-in-class 4×4 off road-capaciteit, brandstofefficiënte aandrijflijnen, authentiek Jeep-design, superieure rijdynamiek op de weg en een groot aanbod van veiligheids- en geavanceerde technologische functies.
De meest capabele compacte SUV ooit, de nieuwe Jeep Compass, wordt in Noord-Amerika leverbaar vanaf het eerste kwartaal van 2017. In Europa, het Midden-Oosten en Afrika start de levering vanaf de tweede helft van 2017. Meer informatie en beeld komen beschikbaar tijdens de Los Angeles Auto Show in november waar de Compass zijn wereldpremière beleeft op de beursvloer.

Lees ook:Jeep brengt nieuwe Renegade
Lees ook:Jeep geeft prijs Compass vrij…
Lees ook:Jeep showt luxe modellen
Lees ook:DaimlerChrysler wil Jeep houden
Lees ook:Bij Jeep ging het weer bergop…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.