Mazda versterkt zakelijk aanbod CX-3-gamma…

Mazda cx-3-skylease-gt-jul16Met het oog op de veranderende bijtellingsregels in 2017 heeft Mazda de zakelijke lijn van de populaire CX-3 versterkt met een nieuwe uitvoering, die standaard voorzien is van veel extra uitrusting. Vanaf deze maand is de Mazda CX-3 SKYLEASE GT leverbaar in combinatie met de SKYACTIV-G 120 benzinemotor voor een scherpe vanafprijs van € 26.190,-. Voor de aandrijving kan er gekozen worden tussen een handgeschakelde zesversnellingsbak of een zestraps automaat.

De Mazda CX-3 SKYLEASE GT beschikt standaard onder meer over 18 inch lichtmetalen velgen, Smart City Brake Support, Lane Departure Warning, licht- en regensensor, volledige LED-verlichting (koplampen, dagrijverlichting, mistlampen en achterlichten), privacy glass zijruiten achter en achteruit, parkeersensoren achter en achteruitrijcamera, MZD Connect met HMI Commander en 7-inch touch screen, geïntegreerd navigatiesysteem, climate control, cruise control, DAB+ (Digital Radio+) audiosysteem met 6 speakers, CD-speler, USB- en AUX-aansluiting, Active Driving Display (head-up display), interieurbekleding zwart Pasticheleder met rode accenten en grijze stoffen inzet, verwarmbare voorstoelen en Smart Keyless Entry.

Als enige optie kan er gekozen worden voor een off-white lederen interieur met rode bies en zwarte LUX SUEDE® inzet tegen een meerprijs van € 500,-.

De nieuwe uitvoering is geheel in lijn met de andere reeds beschikbare SKYLEASE GT modellen, zoals die van de Mazda2, Mazda3, CX-5 en Mazda6. Het model is vanaf nu leverbaar.

Lees ook:Mazda brengt nieuwe prijzen en fiscaal aantrekkelijke variant Mazda 3!
Lees ook:Mazda CX-3 nu ook als GT-M
Lees ook:Mazda komt met zakelijke uitvoering 6..
Lees ook:Mazda staat vol achter de nieuwe 3
Lees ook:Mazda6 Sportbreak met lage bijtelling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.