Mercedes 500S Plug-in-Hybrid bij de dealer!

MB 500S 2015 - frontalDe Mercedes-Benz S 500 PLUG-IN HYBRID is met ingang van vandaag te bestellen met een redelijke prijs vanaf € 114.900 euro. De S 500 PLUG-IN HYBRID combineert volgens de Duitsers, een ultramoderne hybrideaandrijving met de unieke innovaties en luxe uitrusting van de S-Klasse. De luxe limousine met lange wielbasis maakt indruk vanwege zijn dynamiek en efficiency. Met een gemiddelde CO2-uitstoot van 65 gram per kilometer komt de S 500 PLUG-IN HYBRID bij zakelijke inzet in aanmerking voor 14% bijtelling. Dankzij de standaard preconditionering biedt hij tevens een ongekend klimaatcomfort. ’s Werelds eerste gecertificeerde drie-liter luxesedan arriveert in oktober bij de dealers – opnieuw een mijlpaal op weg naar emissievrije mobiliteit.

De Mercedes-Benz S 500 PLUG-IN HYBRID levert een gecombineerd vermogen van 325 kW en een koppel van 650 Nm. Hij accelereert in slechts 5,2 seconden van 0 naar 100 km/h en heeft een volledig elektrische actieradius van maximaal 33 km. Het gecertificeerde verbruik bedraagt 2,8 l/100 km, wat overeenkomt met een emissiewaarde van 65 gram CO2 per kilometer, waardoor de luxe limousine ingeschaald wordt in de 14%-categorie van de fiscale bijtelling. Aan de basis van deze indrukwekkende prestaties liggen een V6 biturbomotor en de intelligente hybride aandrijving. Na de S 400 HYBRID en S 300 BlueTEC HYBRID is de S 500 PLUG-IN HYBRID de derde hybride-variant van de nieuwe S-Klasse. Zijn nieuwe lithium-ion hoogspanningsbatterij kan extern worden opgeladen via een aansluiting aan de rechterkant van de achterbumper.

Om het vertrouwen in de nieuwe, innovatieve PLUG-IN HYBRID aandrijflijn nog verder te vergroten, geeft Mercedes-Benz bij de S 500 PLUG-IN HYBRID voor het eerst een certificaat af, en daarmee een prestatiebelofte voor de hoogspanningsbatterij en de PLUG-IN HYBRID componenten (bijvoorbeeld de elektromotor en elektronica). Daarmee geeft het merk de verzekering af dat iedere technische onvolkomenheid binnen een periode van zes jaar na aflevering of registratie, of tot maximaal 100.000 kilometer, door Mercedes-Benz wordt verholpen.

Lees ook:Mercedes levert nu ook C-Klasse Hybride Estate..
Lees ook:Milieucertificaat voor dikste Mercedes
Lees ook:Mercedes’ hybride strategie; tot 2017 tien nieuwe modellen!
Lees ook:Schone Mercedes E-Klasse brengt bijtellingen omlaag…
Lees ook:Mercedes E BlueTEC komt er aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.