Nissan verlaagt prijs Note

106217_6_11De Nissan NOTE is nu volgens de fabrikant nog aantrekkelijker geprijsd. Het compacte model met unieke technologie aan boord en het meest ruime interieur in zijn klasse is nu leverbaar voor prijzen vanaf 13.790 euro. Daarmee is de basisversie tweehonderd euro in prijs gedaald. De krachtige 1.2 DIG-S-benzineversie is zelfs duizend euro voordeliger en is nu verkrijgbaar voor prijzen vanaf 16.490 euro.
De aantrekkelijke prijzen van de Nissan NOTE veranderen niets aan het veelzijdige en unieke karakter van deze populaire B-segmentauto. Ondanks de compacte buitenmaten biedt de NOTE een uitzonderlijk ruim interieur met meer gebruiksmogelijkheden dan zijn directe concurrenten. Qua beenruimte achterin overtreft hij zelfs auto’s uit het C- en D-segment. De royale bagageruimte, eveneens de ruimste in zijn klasse, biedt een inhoud van 325 tot maximaal 1.495 liter (VDA).

Een ander belangrijk kenmerk van de Nissan NOTE zijn de optionele veiligheidssystemen onder de noemer Nissan Safety Shield. Dit is een netwerk van drie geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die de bestuurder extra zicht en bescherming bieden. Dat geldt ook voor de Around View Monitor (AVM), die een 360-gradenbeeld van bovenaf toont. Deze ‘helicopter view’ geeft een goed beeld van de omgeving rond de auto en fungeert als ideale parkeerhulpcamera. De beelden van de AVM worden getoond op het grote 5,8” beeldscherm van het Nissan Connect-multimedia-/-navigatiesysteem.

Nissan biedt de NOTE aan in de uitvoeringen Visia, Acenta, Connect Edition en Tekna. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer een start-stopsysteem, zes airbags en cruisecontrol met instelbare maximumsnelheid.
De prijzen beginnen bij 13.790 euro voor de NOTE 1.2 Visia. De Nissan NOTE 1.2 DIG-S is nu leverbaar voor prijzen vanaf 16.490 euro. Deze versie met de 72 kW sterke driecilinder benzinemotor met compressor koppelt de prestaties van een viercilindermotor aan een CO2-uitstoot van slechts 99 g/km (119 g/km in combinatie met CVT). De 1,5-liter dCi viercilinder turbodieselmotor is de zuinigste krachtbron van het gamma. Deze levert een vermogen van 66 kW, produceert een CO2-uitstoot van 92 g/km en laat een gemiddeld verbruik noteren van 3,6 l/100 km (volgens NEDC). De prijzen van deze uitvoering beginnen bij 17.890 euro.

Lees ook:Nissan Pulsar; net geen twintig mille!
Lees ook:Nissat zet nieuwe Qashqai in de showroom…
Lees ook:Nissan’s X-Trail met nieuwe benzinemotor
Lees ook:Nissan geeft meer details voor nieuwe Qashqai
Lees ook:Nissan gooit Note van berg….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.