Lamborghini’s SUV ‘Made in Slovakia’….

Lamborghini’s nieuwe SUV, nu nog aangeduid als Urus, zou volgens berichten in de Duitse en Tsjechische media gebouwd gaan worden op dezelfe Slovaakse productielijnen waar nu ook al de Audi Q7 en VW Touaregg vandaan komen. De Lamborghini moet media 2017 zijn weg naar de dealers gaan vinden en komt wellicht op dezelfde basis te staan als de eerder genoemde grote SUV’s van de concernzusters of de nog te introduceren Bentley SUV. Dat de nieuwe stoere Lamborghini vermoedelijk niet zal worden genoemd als het studiemodel dat al in 2012 werd getoond tijdens de Chinese autoshows lijkt wel zeker. In de media circuleren namen als Parcour of Nanuk. De nieuwe Italiaan krijgt hetzelfde MLB platform als de andere grote SUV’s binnen het VW-concern maar oogt een hele slag gedurfder. Bij he tontwerp zou Giugiaro een paar helpende handen hebben toegestoken. Volgens speculaties in diezelfde media zou de nieuwe Lamborghini een V10 motor krijgen van 5,2 liter inhoud of een V10 biturbo-diesel die er 544 pk’s uit zal persen. Echt een auto om op je wishlist te zetten als je van de baas een nieuwe company-hack mag uitzoeken…..Val je wel op!

Lees ook:Lamborghini lanceert Vereno Roadster
Lees ook:VW komt met sportief R-label
Lees ook:Lamborghini komt weer met een SUV!
Lees ook:Giugiaro komt weer terug….
Lees ook:Tevredenheid bij Lamborghini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.