Blue Efficiency voordeel bij Mercedes-Benz

10C874_12Mercedes-Benz breidt haar gamma uit met de BlueEFFICIENCY Editions van de A-, B-, CLA-, C- en E-Klasse. Deze sterrenmodellen hebben met elkaar gemeen dat ze in de 20%-categorie van de fiscale bijtelling vallen. De standaarduitrusting is verder uitgebreid en de prijsstelling derhalve scherp. De A-, B- en C-Klasse BlueEFFICIENCY Editions worden ook nog eens gratis uitgevoerd met een extra set lichtmetalen velgen. Voor deze modellen geldt ook een inruilpremie tot wel € 2.000. Het totale klantvoordeel kan oplopen tot maximaal € 5.582.

12C1322_13Om direct kennis te kunnen maken met de BlueEFFICIENCY Editions organiseert Mercedes-Benz de BlueEFFICENCY Edition Preview. Tijdens dit evenement is het mogelijk de auto’s te bekijken, meer informatie in te winnen en proefritten te maken. De BlueEFFICIENCY Edition Preview gaat op 24 en 25 mei van start bij Mercedes-Benz Nederland in Utrecht.

Wie meer wil weten over deze nieuwe reeks milieuvriendelijke modellen bij Mercedes en de voordelen die deze bieden voor de consument, moet maar even lanmgs gaan bij de dealers van het merk. Dan kom je er meteen achter hoeveel leuke extra’s op, aan en in die modellen te vinden zijn.

Lees ook:Scherpe prijzen voor Mercedes A-Klasse
Lees ook:Mercedes maakt C-Klasse nog schoner…
Lees ook:Mercedes popt up in Utrecht…
Lees ook:Mercedes CLS 250CDI Blue Efficiency
Lees ook:Mercedes-Benz sponsort historisch race-festijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.