Fastback BMW – 3 serie GT

BMW onthult op 5 maart a.s.de nieuwe BMW 3 Serie Gran Turismo tijdens de 83ste Autosalon van Genève. Het is het debuut van de derde carrosserievariant in de 3 Serie.
De Beierse fabrikant presenteert met de BMW 3 Gran Turismo een bijzondere variant voor de 3 Serie. Achter een uiterlijk met coupé-achtige elementen, zoals de dynamisch aflopende daklijn en zijruiten zonder raamstijlen, gaat een zeer veelzijdig en vooral ruim interieur schuil. Het is daarmee een model dat de dynamiek van de BMW 3 Serie koppelt aan een brede inzetbaarheid voor zowel privé als zakelijk gebruik. De binnenruimte is zelfs nog groter dan bij de BMW 3 Serie Touring, dankzij meer lengte en een langere wielbasis.
Vanaf 15 juni dit jaar staat de nieuwe BMW 3 Serie Gran Turismo in Nederlandse dealershowrooms. De Gran Turismo heeft een grote, elektrisch openende en sluitende achterklep die toegang biedt tot een bagageruimte van maar liefst 520 liter, die een unieke verlichting heeft met LED-strips. Het is de eerste BMW die is voorzien van een actieve achterspoiler waarmee de stabiliteit bij hoge snelheid toeneemt. De premiumuitstraling van het exterieur zet zich voort in het interieur, met fraaie stylingelementen en kwalitatief hoogwaardige materialen en afwerking. Hij komt beschikbaar met vijf motorvarianten, variërend in vermogen van 105 kW (143 pk) tot 225 kW (306 pk).

Lees ook:BMW; nieuwe 3-serie GT, grotere accu’s en dito reikwijdte..
Lees ook:BMW showt nieuwe 5-serie
Lees ook:Nissan onthult de Concept 2020
Lees ook:Super-Mercedes voor PLaystation Game
Lees ook:BMW prijst de nieuwe 2-serie Gran Tourer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.