Prijzen Clio Estate

Het gamma van de opmerkelijk ogende nieuwe Renault Clio wordt medio maart uitgebreid met de ruime Clio Estate. De prijzen voor die Ikeakruiser beginnen bij 14.990 euro voor de Clio Estate ENERGY TCe 90 Stop & Start in Authentique-uitvoering. De levering aan kopers start in april.
De nieuwe Clio Estate combineert volgens Renault de kernwaarden van de nieuwe Clio Hatchback met een riante bagageruimte die een inhoud heeft van resp. 443 tot 1.380 liter. Het gamma van de Clio Estate is hetzelfde opgebouwd als dat van de Hatchback-versie. De Clio Estate ENERGY TCe 90 Stop & Start biedt behoorlijke prestaties en een CO2-emissie van 104 g/km, waarmee deze versie in 2013 in aanmerking komt voor de gereduceerde bijtelling van 20 % bij zakelijk gebruik. De Clio Estate ENERGY dCi 90 Stop & Start ECO2-versie produceert een CO2-uitstoot, gelijk aan de hatchback, van slechts 83 g/km en is daarmee, net als de nieuwe Clio Hatchback, vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting. In dit geval zijn zakelijk rijders verzekerd van de gereduceerde bijtelling van 14 %.

De meerprijs van de Clio Estate ten opzichte van de nieuwe Clio Hatchback bedraagt 1.500 euro voor de benzine- en 1.000 euro voor de dieselversies.
De nieuwe Clio Estate is vanaf 1 februari 2013 te bestellen en vanaf eind maart te bewonderen in de showroom. De eerste door klanten bestelde auto’s worden in april 2013 verwacht.

Lees ook:Leuke reeks actiemodellen Clio bij Renault
Lees ook:Renault verlaagt de prijzen voor de Clio…
Lees ook:Renault Megane blijft in 14% tarief
Lees ook:Ruime Renault; Clio Estate
Lees ook:Renault op de BedrijfsautoRAI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.