Smart ook op twee wielen actief…

smart breidt haar programma van elektrisch aangedreven stadsvoertuigen uit door een samenwerkingsverband aan te gaan met tweewielerspecialist Vectrix. In 2014 zullen dan ook naast de smart electric drive, de smart ebike en de smart scooter op de markt komen.
Met de introductie van de lokaal emissievrije scooters biedt smart als zelf benoemde leverancier van innovatieve mobiliteitsconcepten voor de stad een compleet programma van elektrisch aangedreven voertuigen voor korte, middellange en lange afstanden tot 140 kilometer.
smart ontwikkelt en produceert de elektrische scooter in nauwe samenwerking met zijn partner Vectrix, een innovatieve mondiale marktleider in de elektrische tweewielerbranche. De in 1996 in Rhode Island, USA, opgerichte onderneming bouwt al jaren elektro-scooters in serieproductie en beschikt op dit gebied over veel knowhow.
Het prototype van de smart scooter die in 2010 op de Autosalon van Parijs werd gepresenteerd, zal nog duidelijk worden doorontwikkeld. De nieuwe elektrische smart scooter zal unieke features krijgen die tot nu toe nog niet in deze voertuigklasse werden aangeboden.

Lees ook:Nimoto wint elektrische battle
Lees ook:Mercedes vestigt elektrische records….
Lees ook:Nimoto komt met pechhulp onderweg…
Lees ook:Renault zet in op startups’s..
Lees ook:Smart’s elektrische forspeed…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.