Opgefriste Dacia’s

Acht jaar na de lancering van de Logan onthult Dacia op de Autosalon in Parijs de nieuwe Dacia Logan en de nieuwe Dacia Sandero.
De nieuwe identiteit van Dacia straalt volgens de fabrikant kwaliteit en kracht uit. Beide nieuwe auto’s hebben het nieuwe Dacia familiegezicht dat is geïntroduceerd op de Lodgy en ze hebben nu een front met het Dacia logo dat fraai in de grille is geplaatst. De brede koplampen en de grille zorgen voor meer expressiviteit.
Het opvallende en robuuste karakter van de Sandero is duidelijk zichtbaar aan de zijkant door de scherpe contourlijnen en prominente wielkasten.
De Sandero heeft een overzichtelijk en volledig nieuw donkergrijs of tweekleurig dashboard (afhankelijk van model en versie) met alle belangrijke functies binnen handbereik in een moderne vormgeving.

Afhankelijk van het uitrustingsniveau is de omlijsting van de ventilatieopeningen, het logo op het stuur en de afwerking van de versnellingspookknop chroomkleurig. De middenconsole heeft een fraaie omlijsting (afhankelijk van het uitrustingsniveau) die past bij de portierhandgrepen en het plaatje op het stuurwiel.
De waarneembare kwaliteit is nog verder verbeterd doordat met mooie materialen is gewerkt die met zorg voor detail zijn toegepast.
Dacia levert inmiddels betrouwbare auto’s en wint daardoor gestaag het vertrouwen van een zeer prijsbewuste klantenkring die veel auto voor weinig geld zoeken. Daartoe geeft Dacia nu ook op de nieuwe Sandero – net als op de rest van het Dacia gamma – een garantie van 3 jaar / 100.000 km gegeven. Voor wie niet kan wachten, de Dacia-dealers kunnen vast wel vertellen wanneer de nieuwe modellen de showroom zullen bereiken.

Lees ook:Dacia’s nieuwe gamma in Parijs..
Lees ook:Dacia facelift haar Sandero en Loganreeks…
Lees ook:Nieuwe dieselmotor en prijzen Dacia
Lees ook:Automaten en meer luxe bij Dacia
Lees ook:Dacia prijst de Sandero Blackline-serie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.