Nieuwe contouren S-Klasse?

Op de autotentoonstelling van Parijs toont Mercedes-Benz een sculptuur met de naam Aesthetics S. Samen met speciale licht- en virtuele 3D-projectietechnieken vormt deze een artistieke interpretatie van het design van de komende S-Klasse.

De S-Klasse vormt al decennia lang een maatstaf in zijn segment. Het nieuwe model zet wederom de toon als het om de designfilosofie van het merk voor de komende jaren. Aesthetics S brengt de lijnen van de nieuwe S-Klasse terug tot de essentie. Deze sculptuur benadrukt volgens Mercedes de artistieke aspecten van het ontwerp. Met het design en de proporties van Aesthetics S communiceren we een moderne zin van status, sensuele vormen en stijlvolle sportiviteit.
In Parijs debuteert de sculptuur in combinatie met een fascinerende lichtshow en virtuele 3D-projectietechnieken.
Hiermee wordt de designtraditie van de S-Klasse in beeld gebracht; in de ‘show’ spelen ook de S-Klasse W 189-, W 108-, W 127- en W 221-modellen een rol. Daarmee laat de sculptuur zien hoe tijdloos het design van de S-Klasse altijd was én zal zijn. Aesthetics S is de vierde in een reeks sculpturen van Mercedes-Benz.

Lees ook:Mercedes maakt de nieuwe A Aesthetisch….
Lees ook:Mercedes CLS Shooting Brake komt in oktober naar ons land
Lees ook:Mercedes gaat in mode….
Lees ook:Mercedes B-Klasse komt goed aan…
Lees ook:Mercedes brengt busje met spierkracht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.