Twingo nog steeds in voordelig belastingtarief

De Renault Twingo eco2 benzine heeft subtiele wijzigingen ondergaan, waardoor de hoeveelheid CO2 die de motor uitstoot, is gedaald tot slechts 102 g/km. Daarmee blijft de Twingo 1.2 16V eco2 ook na 1 juli a.s. in de voor zakelijke rijders gunstige 14% bijtellingscategorie en vrijgesteld van BPM en motorrijtuigenbelasting.

Dankzij de toevoeging van een aërodynamische achterspoiler is de luchtweerstand wat verder gereduceerd en dat resulteert in een verlaagde CO2-uitstoot. Die net verlaagde uitstoot van 102 gram CO2 per kilometer is genoeg om ook het tweede gedeelte van 2012 vrijgesteld te blijven van BPM en motorrijtuigenbelasting en te profiteren van de gunstige bijtellingscategorie van slechts 14%. De 4 cilinder 1.2 16V benzinemotor blijft verder ongewijzigd, en is met 75 pk nog steeds krachtig genoeg om deze Franse compact goed met het overige verkeer te laten meekomen. Het blijft uiteraard ook mogelijk om de Renault Twingo uit te rusten met lichtmetalen wielen, dankzij de aërodynamisch vormgegeven 15 inch ‘Air’ wielen die geen nadelige invloed hebben op de CO2-uitstoot.

De nog efficiëntere Renault Twingo is leverbaar voor een scherpe vanafprijs van 7.990 euro voor de 1.2 16V eco2 Acces. De Authentique, Collection en Dynamique 1.2 16V eco2 zijn leverbaar voor prijzen vanaf respectievelijk 8.590 euro, 9.790 euro en 10.490 euro

Lees ook:Nieuwe motoren voor de Citroen C4 Picasso
Lees ook:Nieuwe Twingo variaties…
Lees ook:Belastingvrije Twingo
Lees ook:Twingo voor snelle jongens (of meisjes)
Lees ook:Renault brengt Megane met lage bijtelling…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.