Speciale aanbieding van Peugeot dealer Nefkens

De Utrechtse Peugeot-dealer Nefkens biedt consumenten de kans om tegen aantrekkelijke voorwaarden zorgeloos een Peugeot 107 te rijden. Groupon biedt een deal inclusief all risk verzekering, onderhoud, afschrijving en rente, zodat consumenten voor een laag tarief kunnen genieten van een splinternieuwe auto. Nefkens stelde haar garage in het weekend van 21 en 22 april beschikbaar voor Groupon klanten die interesse hadden in de deal. Consumenten die interesse in de deal hebben kunnen een proefrit maken in de Peugeot 107. Ook kunnen consumenten hun eigen auto laten taxeren voor eventuele inruil bij de huur/koop constructie van de Peugeot 107.
Edgar van Schaik, salesmanager van Nefkens licht de keuze voor deze wat onconventionele marketingaanpak toe: “Het aanschaffen van een nieuwe auto is voor veel mensen een ingewikkeld traject. Vaak moeten consumenten voor de financiering, het onderhoud en de verzekering bij drie verschillende partijen zijn. Dat is gedoe en de consument profiteert zo ook van de collectieve afspraken van Nefkens. Via Groupon kunnen we in een korte periode, consumenten kennis laten maken met deze vorm van autofinanciering. We hebben met deze deal, 3 jaar een Peugeot 107 voor een vast bedrag van 199 euro per maand, een helder en transparant voorstel voor de consument.”
In deze YouTube-video kun je meer zien met betrekking tot de deal. De deal zal vannacht omstreeks middernacht online gaan en is te vinden via http://gr.pn/peugeot107nl

Lees ook:Sneak previews bij Groupon…
Lees ook:Suzuki houdt autokosten overzichtelijk…
Lees ook:Opel voert actie!
Lees ook:Vroegere Nefkens krijgt Renault/Dacia dealerschap
Lees ook:Pricewise boos op Ditzo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.