Mini komt met gedistingeerde actiemodellen…

MINI presenteert de Cabrio Highgate. Een in gelimiteerde oplage geproduceerde special edition met een serie unieke, opvallend glossy features voor het exterieur en het interieur. De levering van deze coole cabriolet start vanaf 24 maart. Er is keuze uit vier motorversies. De naam van deze special edition stamt van een exclusief stadsdeel in het noorden van Londen. Een ‘high society’-wijk met historische architectuur en veel groen, waar diverse celebrities uit de Britse showbizz wonen. Highgate staat voor Britse stijl en een premiumgevoel, en dat is precies wat MINI met deze special edition beoogt.
Andere uiterlijke details zijn de in de carrosseriekleur uitgevoerde spiegelkappen en de speciale lichtmetalen 17-inch Double Cross-wielen met een op de Britse vlag geïnspireerd spakenpatroon.
Het materiaalgebruik en de kleuren in het interieur zijn gedistingeerd. De donkere lederen bekleding is afgewerkt met licht stiksel. Andere kenmerken zijn de lichtblauwe stroken op de stoelen, de roesvrijstalen pedalen en sierstroken van geborsteld aluminium. Een Chrome Line Interior-pakket en speciale vloermatten met een donkere omranding maken het stijlvolle interieur compleet.
De MINI Cabrio Highgate is leverbaar met benzinemotor als Cooper (90 kW (122 pk)), Cooper S (135 kW (184 pk)) en met dieselmotor als Cooper D (82 kW (112 pk)) en Cooper SD (105 kW (143pk)). Een handgeschakelde zesversnellingsbak is standaard, een zestrapsautomaat is optioneel verkrijgbaar. Verder is de uitrusting uit te breiden met de talrijke MINI opties. Prijzen van de MINI Cabrio Highgate:

De MINI Cooper Cabrio Highgate is verkrijgbaar vanaf € 31.385, -,

De MINI Cooper D Cabrio Highgate is verkrijgbaar vanaf € 34.385, -

De MINI Cooper S Cabrio Highgate is verkijrgbaar vanaf € 37.885, -

De MINI Cooper SD Cabrio Highgate is verkrijgbaar vanaf € 40.885, -

Lees ook:Nieuw topmodel bij MIni, de Paceman!
Lees ook:MINI komt met Chileens actiemodel (..)
Lees ook:Prijzen bekend voor MINI vijfdeurs…
Lees ook:MINI gaat nieuwe Cabrio’s bouwen in Limburg
Lees ook:Facelift voor de MINI Clubman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.