Extra luxe Volvo’s

Volvo introduceert de V50 en S40 in een extra rijke Limited Edition uitvoering. Deze tijdelijk leverbare uitvoering van deze Volvo-modellen heeft een extra rijke uitrusting en is tegelijkertijd ook nog eens ‘lekker’ geprijsd. De Limited Edition is er al vanaf 26.995 euro.
In Limited Edition-uitvoering biedt zowel de V50 als de S40 een extra rijke uitrusting. Zo maken een RTI-navigatiesysteem met een in het dashboard geïntegreerd kleurenscherm, Bluetooth-connectiviteit en een High Performance audiosysteem het rijden comfortabel en veilig. Audiobediening vanaf het stuur, cruise control, Park Assist achter, een regensensor en verwarmbare voorstoelen met lederen bekleding bieden een surplus aan comfort. Volvo levert de V50 en S40 in Limited Edition met een keuze uit twee motoren: een 2.0 benzinemotor of een 1.6 dieselmotor in combinatie met het DRIVe Start/Stop-systeem. De 2.0 benzinemotor heeft een vermogen van 107 kW (145 pk) en levert 185 Nm trekkracht. Een echt zuinigheidswonder is de 1.6 dieselmotor. Deze verbruikt ondanks zijn vermogen van 85 kW (115 pk) en een koppel van 270 Nm slechts 3,8 l/100 km. Daarbij heeft hij een zeer geringe CO2-uitstoot van 99 g/km (20% bijtellingscategorie voor de zakelijke markt). Bovenop de al complete uitrusting van de V50 en S40 Limited Edition zijn er ook nog eens diverse accessoirepakketten leverbaar. Zoals Volvo’s Interior Sport Styling Pack voor 495 euro met een sportstuur, een sportpookknop, sportvloermatten en sportpedalen. Of het Exterior Sport Styling Pack, wat bestaat uit een achterklepspoiler en buitenspiegelkappen uitgevoerd in Silk Metal finish voor 445 euro.
En om het geheel af te maken biedt Volvo de liefhebbers van sportieve lichtmetalen wielen nu 18-inch aluminium velgen aan voor 1.995 euro. De auto’s zijn nu te zien en te bestellen bij de landelijke Volvo-dealers.

Lees ook:Suzuki Vitara met extra’s
Lees ook:Volvo komt met Limited edition van V70
Lees ook:Volvo breidt gamma V40 extra uit in 2016
Lees ook:Volvo verlaagt bijtelling V40 met nieuwe motoren…
Lees ook:Volvo breidt aanbod V40 uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.