Renault geeft prijzen elektro-Twizy vrij

In verband met de Autosalon van Barcelona maakt Renault alle prijzen voor de Twizy bekend. De Twizy kan vanaf nu ook worden gereserveerd via de website van de Franse fabrikant in ons land, www.renault-ze.nl.
Tijdens de recente Salon van Genève werd al aangekondigd dat de Twizy in Europa verkrijgbaar zal zijn vanaf € 6.990 incl. BTW* voor de Twizy 45 versie. Deze versie heeft een 5 pk-motor en in Nederland mag deze al bestuurd worden met een bromfietsrijbewijs (vanaf 16 jaar). De Renault Twizy met de 17 pk-motor is leverbaar in de versies ‘Urban’ en ‘Technic’ voor een bedrag van respectievelijk € 7.690,- en € 8.490,- (incl. BTW en BPM*). Vanaf eind dit jaar komt de Twizy in heel Europa op de markt en hij zal worden geproduceerd in de fabriek van Valladolid in Spanje. In ons land komt de Twizy begin volgend jaar op de markt.
De snelheid van de Twizy 45 is beperkt tot 45 km/h waardoor je in Nederland deze kleine auto mag besturen als je in het bezit bent van een bromfietsrijbewijs (vanaf 16 jaar). Met deze prijs kan een jonge bestuurder dus een auto aanschaffen die veiliger is dan een gemiddelde tweewieler. Twizy 45 klanten moeten wel even een abonnement voor de lease van de accu afsluiten voor een prijs vanaf € 45,- incl. BTW per maand.
Renault presenteert op de Salon van Barcelona twee versies van de Twizy met een 17-pk motor: De ‘Urban’ is verkrijgbaar vanaf € 7.690,- incl. BTW en BPM* en de ‘Technic’ vanaf € 8.490 incl. BTW en BPM*. Het abonnement voor de huur van de accu voor deze versies is vastgesteld op € 49 incl. BTW per maand.

Lees ook:Renault verloot Twizy
Lees ook:Prijzen voor Renault ZOE bekendgemaakt
Lees ook:Elektrische Renault speelt hoofdrol in TV-programma
Lees ook:Renault showt de Fluence Z.E.
Lees ook:Fastned normaliseert prijzen snelladen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.