Facelift kleinste modellen Citroen en Peugeot

De Peugeot 107 kreeg het nieuwe opvallende gezicht van de overige modellen 

De in Tsjechie gebouwde C1, 107 en Aygo ondergingen een opvallende facelift die de kleine en zuinige auto's weer een paar jaar aantrekkelijk moeten houden voor de als maar groeiende kopersgroep…

De Citroen C1 kreeg wat ronder lijnen en een nieuw front 

Zowel Citroen als Peugeot voeren een facelift door voor hun gedeelde kleine model dat bij de ene fabrikant C1 heet en bij de andere 107. De kleintjes worden samen met de vergelijkbare en vrijwel identieke Toyota Aygo gebouwd in Tsjechië en zijn uiterst succesvol. Sinds de lancering van de wendbare en zuinige dwergen zijn er al honderdduizend van verkocht en kom je ze ook bij ons zeer regelmatig in het straatbeeld tegen. De facelift laat vooral een andere neuspartij zien, waarbij het merkbeeld wordt meegenomen om de auto’s toch nog een ‘eigen’ gezicht te kunnen geven. De autootjes zijn wat ronder van vorm geworden.

Chroom zorgt voor wat aardige accenten bij de nieuwe C1 

Ook bij het interieur werden verbeteringen doorgevoerd waardoor de kleine Fransoosjes weer een tijdje mee kunnen. De prijzen voor de kleine C1 en Peugeot 107 zijn nog steeds zeer aantrekkelijk, ze starten ergens in de buurt van de 9 mille en daarvoor krijg je een leuk sportief karretje dat er na de facelift weer een slag stoerder uitziet en vooral zuinig omspringt met de tegenwoordig toch wat dure brandstof. Medio december volgend jaar staan de nieuwe kleine modellen in de showroom van de Citroen- en Peugeotdealers.   

 

   

Lees ook:Ook facelift voor de Aygo..
Lees ook:Toyota Aygo krijgt ook facelift
Lees ook:Facelift voor de Peugeot 208 op komst…
Lees ook:Toyota; nu al actiemodel nieuwe Aygo…
Lees ook:Facelift voor zakelijke Peugeot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.