BMW wil extremere styling

BMW New StylingOei, dat zijn we niet gewend van BMW! Er staat momenteel een extreem gestylde concept van het Beierse merk te pronken op de Shanghai Motor Show.

Normaal gesproken heb ik een soort afgunstige bewondering voor mensen die binnen een oogopslag het bouwjaar van een bepaalde BMW kunnen opnoemen. Verandering in de styling is altijd erg geleidelijk gegaan. Maar wederom is het Chris Bangle die voor opschudding zorgt op het gebied van de BMW-look. Deze CS Concept moet doorgaan als opvolger van de 7-serie en dicteert de styling die BMW de komende jaren voor ogen heeft.

Chris Bangle haalde zich een aantal jaar geleden de woede van verstokte BMW-o-fielen op de hals door met de ontwerpen van de nieuwe 5-serie op de proppen te komen Zo'n BMW waarvan het lijkt alsof de kofferbak zich distancieert van de rest van de auto. De eerste anti-Bangle reacties zullen de komende dagen ook ongetwijfeld weer volgen.

BMW gaat met deze concept mee in de nieuwe trend van 4-deurs coupe's. Concurrenten voor de productieversie van deze concept zijn de Mercedes-Benz CLS, Porsche Panamera, Aston Martin Rapide en Jaguar XF.

Lees ook:Autosalon van Genève: Opel, Toyota en Honda Concepts
Lees ook:Lexus zet hybride-lijn door in LF-A sportwagen
Lees ook:BMW eert de 2002 Turbo
Lees ook:Terugroepactie bij BMW
Lees ook:BMW introduceert chique ruimtewonder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.