Terugroepactie voor GM-Pick-ups?

Chevy Silverado

In Amerikaanse bladen is sprake van een op handen zijnde massale terugroepactie voor ruim zes miljoen auto’s die zijn geproduceerd door General Motors/Chevrolet. Het zou gaan om een preventieve controle van mogelijk verroeste remleidingen. In 37 gevallen zijn er al incidenten gemeld naar aanleiding van dit euvel. Bij 110 auto’s zijn zwaar aangetaste remleidingen aangetroffen. Officieel is er nog niets bekend over een mogelijke terugroepactie, maar volgens de media die er melding van maken zou GM niet veel anders kunnen doen dan al die wagens terugroepen voor inspectie. Het gaat om de modellen Silverado, Sierra, Suburban, Tahoe en Yukon. Allemaal stevige en grote wagens! G.M. heeft nu al een terugroepactie lopen waarbij 1,3 miljoen Chevrolets en Pontiacs worden nagekeken op problemen aan de stuurbekrachtiger.

Lees ook:En weer moet General Motors terugroepen…
Lees ook:Renault haalt Captur terug…
Lees ook:Opel roept Astra’s terug
Lees ook:Enorme terugroepactie bij Toyota
Lees ook:Ook Ford haalt ruim 1 miljoen auto’s terug…

Eén reactie op “Terugroepactie voor GM-Pick-ups?

  1. Van den heuvel

    Onze Mazda, zo’n blauwe, ook wel turkenbak genoemd, is nu defintief rijp voor de sloop, al doet de motor het nog goed. Maar na 320.000 km en 21 jaar is het differentieel e.d.niet meer te repareren.
    80.000 km en 2 jaar geleden wilde de sloper er nog geld voor toehebben, maar sindsdien heeft mijn broer er nog 80.000 km in gereden, veel lange afstanden, dat wel.
    The amazing Mazda. Wij rijden al een tijd Toyota, ook een prima Japanner.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.