AMG Power voor Mercedes C-Klasse cabrio

MB AMG Cabrio C-KlasseDe nieuwe Mercedes-AMG C 63 Cabriolet combineert een intens open-air gevoel met de AMG-V8-motor voor een opwindende performance-ervaring. De in Affalterbach ontwikkelde biturbomotor is beschikbaar in twee vermogensvarianten – 350 kW/476 pk en 375 kW/510 pk – en levert prestaties op sportwagenniveau. Brede wielkasten voor en achter, de grote spoorbreedte en grote wielen onderstrepen de krachtige looks. De sportieve langs- en dwarsdynamiek is onder meer te danken aan het geavanceerde AMG RIDE CONTROL-onderstel met adaptief verstelbare demping, een achterassperdifferentieel en dynamische motorsteunen.

Liefhebbers van prestaties profiteren met de Mercedes-AMG C-Klasse modellen van het grootste aanbod in dit segment. De modelserie bestaat nu uit in totaal twaalf varianten als Limousine, Estate, Coupé en Cabriolet, met keuze uit de V6-biturbomotor en vierwielaandrijving of de V8-biturbo in twee vermogensversies, met achterwielaandrijving en een achterassperdifferentieel. Diepgaande knowhow uit de autosport en de passie van de engineers, designers en product managers van AMG staan aan de basis van een emotionele rijervaring met deze nieuwe performancecabriolet. Hij beleeft zijn wereldprimeur op de New York International Auto Show. De marktintroductie volgt in augustus 2016.

In zijn segment is de nieuwe C 63 Cabriolet in alle opzichten bijzonder, aangezien hij het enige model in het segment is met een achtcilinder biturbomotor. Mercedes-AMG bedient daarmee klanten die een combinatie van een bevlogen, onmiskenbare motorsound en koppelsterke prestaties verlangen. Bovendien krijgt de bestuurder ongeëvenaarde rijprestaties voorgeschoteld. De C 63 S Cabriolet accelereert in 4,1 seconden van 0 naar 100 km/h, de C 63 Cabriolet heeft daar 4,2 seconden voor nodig. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km/ h (AMG Driver’s Package: 280 km/ h).

Wie dus echt wil genieten en de nodige flappen in de binnenzak heeft om zo’n auto te kopen moet dat vooral doen. De Mercedes-Benz-dealers doen graag zaken met u.

Lees ook:AMG maakt Shooting Break extra ‘hot’..
Lees ook:Loei snelle Mercedes
Lees ook:Berenkracht voor G-Klasse Mercedes
Lees ook:Super-Mercedes voor weinigen weggelegd
Lees ook:Erg sportief werkpaard; Mercedes E-Klasse AMG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.