Nieuwe Vitara bij Suzuki

Suzuki Vitara 1.6D AllgripSuzuki introduceert een nieuwe uitvoering van de Vitara: de Vitara 1.6 diesel AllGrip TCSS ofwel Twin Clutch System by Suzuki. Deze nieuwe 6-trapsautomaat met dubbele koppeling is de eerste van Suzuki en exclusief voorbehouden aan Suzuki’s compacte SUV. Met de nieuwe Vitara 1.6 diesel AllGrip TCSS is het Vitara-aanbod op volle sterkte.

De Suzuki 1.6 diesel (DDiS) AllGrip TCSS is leverbaar als High Executive, het meest complete uitrustingsniveau van de Vitara. Extra comfort wordt geboden door onder meer climate control, cruise control met stuurwielbediening, elektrisch bedienbare ruiten rondom, stoelverwarming vóór, een navigatiesysteem en een achteruitrijcamera. De veiligheidsuitrusting van de Vitara 1.6 diesel AllGrip TCSS omvat onder andere de actieve veiligheidssystemen Adaptive Cruise Control (ACC) en Radar Brake Support (RBS). Verder behoren ook een panoramisch schuif-/kanteldak en 17-inch lichtmetalen gepolijste velgen tot de uitgebreide standaarduitrusting.

De Suzuki 1.6 diesel AllGrip TCSS met 120 pk/88 kW en een maximumkoppel van 320 Nm volgt kort na de Vitara S. Deze extra sportieve versie met nieuwe 1.4 BoosterJet turbobenzinemotor levert 140 pk/103 kW. De Vitara S is naar wens leverbaar met AllGrip, Suzuki’s vierwielaandrijving voor extra comfort en optimale grip en veiligheid. De Vitara 1.6 diesel AllGrip TCSS is leverbaar vanaf € 35.099,-. Deze uitvoering en de Vitara S zijn beschikbaar voor testritten. U kunt hiervoor contact opnemen met ondergetekende.

Lees ook:Suzuki brengt Vitara met stijl….
Lees ook:Suzuki Vitara met extra’s
Lees ook:Suzuki had een goed jaar 2015…
Lees ook:Suzuki Vitara botst naar vijf sterren….
Lees ook:Suzuki laat reservewielen weg…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.