Audi geeft de prijzen voor de Q3

Audi Q3Audi heeft de prijzen en uitrustingen van de vernieuwde Q3-serie vrijgegeven. Als benzine-uitvoering wordt de Audi Q3 leverbaar vanaf € 37.200*, de dieselversies beginnen bij € 41.900*. De eerste exemplaren van de vernieuwde Audi Q3 arriveren in februari 2015 in Nederland, de voorverkoop start echter al op 18 november.

Naast een opgefrist design en nieuwe, technologische features hebben de motoren van de Audi Q3 meer vermogen gekregen, terwijl ze tegelijkertijd tot 17 procent zuiniger zijn. De Q3 wordt in Nederland leverbaar met een keuze uit twee benzinemotoren – een 1.4 TFSI CoD met 110 kW/150 pk en de 2.0 TFSI quattro met 162 kW/220 pk – en drie dieselopties: een 2.0 TDI met 110 kW/150 pk, een 2.0 TDI quattro met 110 kW/150 pk en een 2.0 TDI quattro met 135 kW/184 pk. Qua overbrenging biedt de Audi Q3 keuze uit een handgeschakelde zesversnellingsbak of een zeventraps S tronic-transmissie met dubbele koppeling.

Audi Q3Audi levert de vernieuwde Q3 in drie overzichtelijke uitrustingsniveaus: basis, design en sport. Standaard beschikt de compacte SUV ondermeer over 17 inch lichtmetalen velgen, Xenon plus verlichting en handmatige airco. Naast deze uitvoeringen is er keuze uit drie pakketten:
• Pro Line (€ 2.300), met volautomatische airco, een navigatiepakket, parkeerhulp achter en een bestuurdersinformatiesysteem met kleurendisplay;
• Pro Line Plus (€ 4.500, enkel op de design-variant), met daar bovenop onder andere MMI navigatie Plus, het Audi soundsystem en het lichtpakket;
• Pro Line S (€ 4.500, enkel op de sport-versie), met ten opzichte van Pro Line aanvullend het Audi soundsystem, het lichtpakket, S line en het S line exterieur.
Op basis van het bekende kleurenpallet debuteren drie nieuwe metallic exterieurkleuren op de Q3: Utopiablauw, Cuveezilver en Hainanblauw.

In Nederland start de voorverkoop van de vernieuwde Audi Q3 op dinsdag 18 november aanstaande. In februari 2015 gaat de productie van start en arriveren tevens de eerste exemplaren bij de dealers.

Lees ook:Prijzen nieuwe Audi TT Bekend…
Lees ook:Pon geeft prijzen voor Audi A7 Sportback
Lees ook:Audi introduceert de nieuwe A5 Coupé
Lees ook:Audi A5 Cabrio, nu bestellen in maart a.s. rijden….
Lees ook:Audi Q2 – miljoenen mogelijkheden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.