Conti partner voor de KNVB

Continental partner KNVBContinental en KNVB hebben onlangs de bestaande samenwerking met vier jaar verlengd. Tot en met 2018 blijft Continental official partner van de KNVB.
Sinds het seizoen 2010/’ 11 is Continental als official supplier verbonden aan de KNVB. Continental streeft ernaar de veiligheid verhogen en ongelukken voorkomen op de weg, maar ook op het voetbalveld. Daarom zal het bandenmerk vanaf dit seizoen optreden als warming-up partner van de KNVB.

Een goede warming-up is onmisbaar om goede prestaties te kunnen leveren en minimaliseert het risico op blessures. Op initiatief van Continental is recent onderzoek gedaan onder Nederlandse amateurvoetballers over de voorbereiding op een voetbalwedstrijd. Daar kwam uit dat het belang van de warming-up massaal wordt erkend (91%), maar dat slechts de helft (53%) weet hoe een goede warming-up wordt opgebouwd. Continental en KNVB gaan de komende jaren een programma ontwikkelen om voetballers, voetbaltrainers en voetbalverenigingen te ondersteunen een goede warming-up uit te voeren zodat iedereen goed voorbereid aan de wedstrijd kan beginnen.

Conti.eContact Internet and Print Version (jpg), Conti.eContact Internet- und Druckversion (jpg),Continental Banden Groep B.V. is een onderdeel van Pon, één van Nederlands grootste familiebedrijven. Pon is een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. Pon heeft 250 vestigingen in 12 landen. Continental Banden Groep B.V. is gevestigd in Barneveld. De hoofdactiviteit van Continental Banden Groep B.V. is het importeren en distribueren van banden van de merken Continental, Uniroyal, Semperit, Gislaved en Mabor. Naast de activiteiten op het gebied van personenwagen-, bestelwagen-, en tweewielerbanden, is de groep actief op de markt van industriebanden, stalen en lichtmetalen velgen en technische rubberproducten.

Lees ook:Kies voor Conti banden en maak kans op een tripje Brazilie
Lees ook:KIA’s ode aan damesvoetballers…
Lees ook:Conti geeft wielen aandacht…..
Lees ook:Hyundai kiest EK-Sponsorkreet…
Lees ook:Conti nu hoofdsponsor ANWB test- en trainingscentrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.