Toyota gunt een kijkje in de toekomst; C-HR!

20140915_01-Nieuw-design-statement-van-Toyota-C-HR-crossover-concept-carToyota maakt een statement als het op 2 oktober op de Paris Motor Show een nieuwe crossover concept car presenteert. Deze Toyota C-HR concept kreeg een uitgesproken, nieuwe designtaal mee en zal daarmee het segment van C-crossovers op scherp zetten. Een eerste teaser, die zojuist is vrijgegeven, laat alvast de scherpe contouren van de Toyota C-HR concept zien.

Het met ferme hand getekende studiemodel, moet de bestuurder trakteren op een lichtvoetig, scherp sturend onderstel. De C-HR concept krijgt een prominente plaats op de stand van Toyota in Hal 4. Het studiemodel wordt onthuld tijdens de persconferentie die op 2 oktober om 8 uur ’s morgens wordt gegeven.

Europees debuut voor Fuel Cell Sedan
Op de Toyota stand maakt bovendien de Fuel Cell Sedan zijn Europese debuut. Vooralsnog wordt alleen het definitieve uiterlijk van deze op waterstof rijdende auto onthuld. Het interieur volgt op een later moment. De Fuel Cell Sedan stoot alleen waterdamp uit en wordt volgend jaar in serieproductie genomen. In Europa zal de Fuel Cell Sedan stap voor stap worden geïntroduceerd in nog te selecteren markten. De introductie van de fuel cell aangedreven auto vloeit voort uit de toekomstvisie van Toyota: Towards Zero Emission.

Lees ook:Toyota; serieus bezig met brandstofcel-auto…
Lees ook:Samenwerking BMW en Toyota
Lees ook:Geneve; opvallende brandstofcel-auto van Hyundai!
Lees ook:Waterstofbus bij Toyota
Lees ook:‘Mirai’ heet de nieuwe brandstofcel-Toyota…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.