Nieuwe Twingo maakt Europese toer…

TOURNEE EUROPEENNE DE RENAULT TWINGO IIIe nieuwe Renault Twingo is op toer geweest door Europa. Voor een exclusieve photo shoot bezocht Renaults nieuweling diverse hoofdsteden. In Nederland toonde de nieuwe Renault Twingo zijn karaktervolle uiterlijk tijdens een photo shoot in Amsterdam. Daarnaast was de auto ook op diverse evenementen te bewonderen zoals Autoweek Live, Autovisie Cars & Coffee XXL en in Apeldoorn op Paleis het Loo tijdens het Concours d’élégance en tijdens een speciaal evenement voor bloggers en lifestyle pers.
Vanaf nu is de nieuwe en zeer compacte Renault Twingo te bestellen of te bewonderen bij diverse Renault dealers in de showroom. Kijk op de website www.renault.nl/twingo-preview voor een overzicht van wanneer de nieuwe Twingo bij welke Renault dealer te bekijken is. Vanaf september staat de nieuwe Renault Twingo bij elke Renault dealer in de showroom en is het ook mogelijk om een proefrit te maken.

TOURNEE EUROPEENNE DE RENAULT TWINGO IIIDe nieuwe Renault Twingo is in z’n element in het stadsverkeer dankzij zijn wendbaarheid en de draaicirkel van slechts 8,6 meter; de kleinste in dit segment. Parkeren is een fluitje van een cent en wordt bijna een leuke bezigheid. De hoge zitpositie zorgt voor een goed overzicht bij het rijden door de stadsjungle. En hoewel de nieuwe Twingo 10 centimeter korter is dan de vorige generatie, is de cabine een indrukwekkende 22 centimeter langer.

Lees ook:Renault zet prijs nieuwe Twingo op scherp..
Lees ook:Flower power Twingo…
Lees ook:Renault frist de Twingo op..
Lees ook:Renault laat kopers met Twingo Collection spelen…
Lees ook:Renault Twingo voor prijswinnares Radio 538

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.