Seat speelt voor Sinterklaas…

01_SEAT_Season_dealsSEAT heeft de aftrap gegeven voor het SEAT SEASON, barstensvol SEASON-deals. Tot en met 15 juni a.s. maximaal voordeel op nieuwe modellen, tot bijvoorbeeld 21% op een Leon SC FR Business, 0% rente op de financiering van een nieuwe SEAT, een gratis SEAT Zomercheck én aantrekkelijke SEASON-deals op accessoires.

05_SEAT_Season_dealsTijdens het SEAT SEASON laat SEAT duidelijk weten dat het voorjaar gearriveerd is, met al het moois dat daar bij hoort. Tot en met medio juni tal van SEASON-deals met volop consumentenvoordeel op nieuwe modellen, maar ook op accessoires en services. Hoofdrollen zijn tijdens het SEAT SEASON weggelegd voor de Mii, Ibiza, Toledo en Leon, met pakketvoordeel en kortingen tot maar liefst 21%. Resulterend in een klantvoordeel van bijvoorbeeld € 1.865,- op de Mii Sport Dynamic tot zelfs meer dan € 6.000,- voor de Leon SC FR Business.

04_SEAT_Season_dealsOverzicht SEASON-deals:

Model SEASON-voordeel SEASON-deal
SEAT Mii Sport Dynamic 5-deurs € 1.865,- (15%) € 10.695,-
SEAT Ibiza FR Dynamic 5-deurs € 2.905,- (15%) € 15.895,-
SEAT Toledo Enjoy € 2.655,- (15%) € 14.950,-
SEAT Leon SC FR Business € 6.005,- (21%) € 22.450,-
SEAT Leon FR Dynamic 5-deurs € 5.530,- (19%) € 23.995,-

Een nieuwe auto aanschaffen tijdens het SEAT SEASON is niet alleen gunstig vanwege de scherpe aanschafprijzen, ook is het tot en met 15 juni aanstaande aantrekkelijker dan ooit om bij aanschaf van een nieuwe SEAT te kiezen voor een financiering. Tijdens het SEAT SEASON biedt SEAT namelijk de mogelijkheid om een nieuwe auto te financieren tegen 0% rente, waarbij 50% bij de aanschaf dient te worden voldaan en de andere helft tegen 0% rente gefinancierd kan worden.

03_SEAT_Season_dealsSpeciaal voor de eigen merkrijders heeft SEAT nog een aantal scherpe SEASON-deals in petto. Tijdens de actieperiode profiteren zij namelijk van de gratis SEAT Zomercheck, waarbij de SEAT-dealer hun auto op 26 punten controleert met het oog op de naderende zomervakantie. Wel zo’n prettig en vertrouwd gevoel. Tegelijkertijd kunnen SEAT-rijders bij de dealer gebruikmaken van zomerse accessoiredeals. Tot en met 15 juni a.s. is de dakkoffer Thule Touring 200 Titan Aero inclusief een gratis tassenset ter waarde van € 150,- leverbaar voor € 389,-, wat een klantvoordeel van 30% betekent. Nog zo’n aanbieding is de Thule Fietsdrager Easyfold 932 met oprijgoot, die tijdens het SEAT SEASON slechts € 459,- kost.

Lees ook:Volop actievoordeel bij Seat
Lees ook:Seat met dynamische actie
Lees ook:Seat verkopers best tevreden..
Lees ook:SEAT prijst de nieuwe Leon
Lees ook:30 jaar Seat Ibiza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.