Zakelijke actiemodelllen bij Mercedes-Benz

12C552_014-1Mercedes-Benz introduceert speciaal voor de zakelijke markt de Lease Editions van zes populaire modellen: van de A- en B-Klasse via de CLA en GLA tot de C- en E-Klasse. Allemaal combineren ze een riante standaarduitrusting met 20% bijtelling over een scherpe catalogusprijs. De maandelijkse bijtellingsbedragen zijn evenals de leasetarieven bijzonder gunstig.

De A-Klasse Lease Edition heeft de pittige en zuinige A 180 CDI als basis. Bij de catalogusprijs van € 28.295 inclusief BTW en BPM zijn onder andere de volgende zaken inbegrepen: bi-xenon verlichting, airconditioning, navigatiesysteem (Becker MAP PILOT), Audio 20 CD, Bluetooth-interface, cruise control, sportstoelen, zitcomfortpakket, lichtmetalen velgen, licht en zichtpakket, regensensor en een met leder bekleed stuur. Ook COLLISION PREVENTION ASSIST en ATTENTION ASSIST zijn standaard. De A-Klasse Lease Edition is er al met een netto maandelijkse bijtelling vanaf € 198/maand. Leasen is mogelijk vanaf € 569/maand.

13C1007_002Ook de B-Klasse Lease Edition is bijzonder compleet uitgevoerd. Hij beschikt over vrijwel alle hierboven genoemde extra’s en ook over de actieve parkeerassistent inclusief PARKTRONIC. De B 180 CDI Lease Edition is leverbaar vanaf € 32.295 inclusief BTW en BPM. In combinatie met 20% bijtelling leidt dat tot een netto maandelijks bijtellingbedrag vanaf € 226. De ruime en veelzijdige B 180 CDI Lease Edition is te leasen vanaf € 629/maand.

De avantgardistische stijl van de CLA Lease Edition is ook zakelijk heel verantwoord. Zo beschikt hij standaard onder andere over navigatie, airco, actieve parkeerassistent met PARKTRONIC, bi-xenon verlichting, sportstoelen en het zitcomfortpakket. De catalogusprijs inclusief BTW en BPM vanaf € 33.295 is zeer scherp. De stijlvolle CLA 180 Lease Edition is te leasen vanaf € 609/maand met een netto bijtelling vanaf € 233/maand. De nieuwe, avontuurlijke GLA 180 CDI Lease Edition is vanaf medio juli te bestellen en beschikt over het complete optiepakket dat ook de andere compacte Lease Editions (B- en CLA-Klasse) zo aantrekkelijk maakt, maar dan met 17-inch lichtmetalen velgen. Ook deze stoere SUV heeft een aantrekkelijke prijsstelling: vanaf € 38.295 inclusief BTW en BPM. Dit betekent een netto maandelijkse bijtelling vanaf slechts € 268.

De nieuwe C-Klasse, onlangs verkozen tot Leaseauto van het Jaar, is er natuurlijk ook als Lease Edition met een krachtige en zuinige benzinemotor. Hij combineert 20% bijtelling met een weldadige uitrusting. Standaard zijn bijvoorbeeld het LED intelligent Light System, adaptieve grootlichtassistent, navigatie met kleurenscherm, automatische airconditioning, AGILITY CONTROL-onderstel, zitcomfortpakket Audio 20 CD met touchpad, Bluetooth en actieve parkeerassistent met PARKTRONIC. De C 180 Lease Edition valt op door zijn aantrekkelijke prijs: vanaf € 38.995 inclusief BTW en BPM. Leasen kan vanaf € 625/maand. Ook hier is het netto maandbedrag voor de bijtelling zeer gunstig: vanaf € 273.

13C1105_01-1De E-Klasse Lease Edition heeft de geavanceerde E 300 BlueTEC Hybrid als basis. Dat betekent: krachtige prestaties bij een minimaal verbruik én slechts 20% bijtelling. De scherpe prijs vanaf € 56.950 inclusief BTW en BPM krijgt een extra dimensie in combinatie met de omvangrijke uitrusting. Inbegrepen zijn LED Intelligent Light System, 18-inch lichtmetalen velgen, navigatie met kleurenscherm, AMG Sportpakket, sportstoelen met verwarming, automatische airco, Audio 20 met Bluetooth-interface, Cruise Control met SPEEDTRONIC, antidiefstalpakket, een 80-liter tank en de veiligheidssystemen COLLISION PREVENTION ASSIST en ATTENTION ASSIST. Door de combinatie van een scherpe catalogusprijs en 20% bijtelling is de E-Klasse Lease Edition te rijden voor een netto maandelijkse bijtelling vanaf € 494. De leaseprijs start bij € 1.079/maand.

Mercedes-Benz organiseert van vrijdag 30 mei t/m zondag 1 juni een exclusief Drive Event waarbij de Lease Editions centraal staan.

Lees ook:Weer een schonere Peugeot, de 3008 Hybrid4
Lees ook:Autoliefhebbers stemmen voor Mercedes GLA
Lees ook:Ford geeft prijzen voor nieuwe C-MAX-Hybride
Lees ook:Volvo komt met actiemodellen bij de V60
Lees ook:Audi’s aantrekkelijke actiemodellen…Lease-Edition!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.