Hertz zet Bentley in de verhuur…

Bentley HertzHertz Autoverhuur biedt nu op de luchthaven Schiphol een Bentley Continental Flying Spur Speed aan. Deze vierdeurs luxe sedan is niet alleen super snel maar ook nog eens zeer stijlvol. Deze 6 liter W12 droomauto levert een vermogen van 610 pk en een koppel van 750 Nm waardoor deze Flying Spur Speed in nog geen 5 seconden van 0 tot 100 km/h kan met een topsnelheid van 322 km/h.
Met trots neemt Hertz deze auto op in haar Dream Collectio waarin adembenemende droomauto’s zitten die op merk en model te reserveren zijn zodat klanten wegrijden in exact die auto die zij geboekt hebben.

De Bentley Continental Flying Spur Speed is te huur bij Hertz Schiphol vanaf €700 per dag. Voorwaarden en condities zijn van toepassing. Klanten kunnen online reserveren of contact opnemen met Hertz Reserveringen. De minimum huurleeftijd voor deze auto is 25 jaar. Ook zijn er twee creditcards vereist om deze auto te kunnen huren. Het kost wat meer, maar is wel iets anders dan die basic Opeltjes of Peugeootjes die je normaal ziet bij de aankomsthal van de nationale luchthaven. Lijkt mij wel een ding om eens met zo’n wagen op stap te gaan…..

Lees ook:Bentley draait warm voor Goodwood
Lees ook:Hertz zet Jaguars in voor echte liefhebbers…
Lees ook:Pon prijst nieuwe Bentley Flying Spur…
Lees ook:Bentley laat zich goed verkopen…
Lees ook:Hertz voegt Audi R8 toe aan haar verhuurgamma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.