Mazda laat weer wat nieuws zien…

Mazda onthult op de komende 84e Internationale Autosalon van Genève de Mazda Hazumi, een concept van een nieuw B-segment model van de volgende generatie. Een andere wereldpremière op de belangrijkste autobeurs van het jaar vormt een nieuwe en schone dieselmotor, de 1.5 liter SKYACTIV-D.
De naam Hazumi, wat ´krachtige sprong´ in het Japans betekent, past bijzonder goed bij een kleine auto die lijkt te barsten van de energie. Gebouwd zonder compromissen te doen aan de principes van Mazda’s productiekwaliteit laat de Hazumi de ideale vorm zien van de B-segment auto van de volgende generatie van de Japanse onderneming, die er om bekend staat dingen anders te doen dan de rest.
Mazda presenteert ook voor het eerst de SKYACTIV-D 1.5, een nieuw ontwikkelde schone en kleine dieselmotor. Bovendien wordt op Genève de 25e verjaardag van de iconische Mazda MX-5 gevierd, nog steeds de best verkochte roadster aller tijden.
De Autosalon van Genève is van 6 tot en met 16 maart open voor het publiek,

Lees ook:Mazda 2 – nu met superzuinige dieselmotor
Lees ook:Mazda’s Hazumi; frisse kijk op de toekomst.
Lees ook:Mazda 2 met nieuwe motor
Lees ook:Mazda geeft de prijzen voor de Mazda2
Lees ook:Mazda komt met 2 SKYLEASE GT voor zakelijke rijders…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.