BP maakt Kerst smakelijker….

BP2Voor het eerst kunnen consumenten dit jaar hun kerstinkopen langs de Nederlandse snelweg doen. Zes BP tankstations, die óók geopend zijn op beide kerstdagen en op oud- en nieuwjaarsdag, bieden vanaf vandaag een keur aan smakelijke voedingsmiddelen uit het speciale kerstassortiment van Marks & Spencer. Op het menu staan onder meer verse en gemakkelijk te bereiden maaltijden als kerstkalkoen (met apart verkrijgbare vulling), een terrine van gerookte ham, kalkoen en kip met cranberry’s, gerookte zalm, luxe bijgerechten en typisch Engelse desserts, zoals de traditionele kerstpudding en trifle. Een uitkomst voor iedereen die weinig tijd heeft en toch lekker wil eten met de feestdagen of last minute nog kerstvisite krijgt!

De zes BP tankstations met Marks & Spencer Food bevinden zich in de regio’s Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Op deze stations introduceerde BP eerder dit jaar de kwalitatief hoogstaande voedingsproducten van Marks & Spencer in aanvulling op het bestaande aanbod van voedingsmiddelen van BP. Hiermee ontstond een nieuw soort gemakswinkel die zich kenmerkt door een breed en bijzonder assortiment, een goede bereikbaarheid en ruime openingstijden – waarin het aanbod van producten en services voor onderweg en thuis is geïntegreerd. De consument vindt hier een vers en smaakvol aanbod voor elk eetmoment, van ontbijt tot en met diner, en nu dus ook voor de kerstdagen.

BP logoDe zes Marks & Spencer Food pilotsbij BP laten klanten kennismaken met de uitzonderlijke kwaliteit en versheid van Marks & Spencer Food producten, wat synoniem is voor het gebruik van alleen de beste ingrediënten. Zo is alle koffie en thee Fairtrade, worden er alleen scharreleieren gebruikt en bevatten de producten geen verzadigde vetten of kunstmatige kleurstoffen. Het assortiment bestaat uit 700 producten, waaronder:
· De populaire, gekoelde kant-en-klaar maaltijden van Marks & Spencer, die geïnspireerd zijn op onder meer de Indiase, Chinese en Italiaanse wereldkeukens.
· Typisch Engelse favorieten, zoals Schotse gerookte zalm, steak, Cheddar kaas, shortbread, scones en crumpets.
· Verse sandwiches, salades, fruit en groenten die zo gegeten of later gemakkelijk bereid kunnen worden.
· Zoete en hartige snacks, zoals koeken en chips, alsmede chocolade voor eigen gebruik en in geschenkverpakkingen voor speciale gelegenheden.

Het speciale kerstassortiment is ook beschikbaar bij Marks & Spencer op de Kalverstraat in Amsterdam.

Lees ook:Eerste Marks en Spencer food winkel in BP station geopend..
Lees ook:BP komt met Marks and Spencer tankshops
Lees ook:Sprankelende glazen isolatiefles van SIGG
Lees ook:Elektrische Car2Go draait lekker in Europa…
Lees ook:Animo BedrijfsautoRAI 2015 groeit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.