Nederland gek op Marktplaats..

Marktplaats beeld_header2Marktplaats Auto’s is vorige week gekozen tot ‘Website van het Jaar 2013’ in de categorie ‘Automotive’. Het was de zesde keer op rij dat Marktplaats door de consument tot populairste autowebsite werd uitgeroepen. De toonaangevende ‘Website van het Jaar-verkiezing’ is een jaarlijks terugkerend evenement dat georganiseerd wordt door MetrixLab en Emerce. Consumenten konden binnen 20 verschillende categorieën stemmen.

“We zijn dankbaar en trots op deze jarenlange erkenning door het grote publiek”, aldus Michiel Aker van Marktplaats.nl. “Deze onderscheiding laat zien dat de gebruikers hun weg op de site weten te vinden en waarderen. Met ons grote aanbod aan auto’s op Marktplaats, willen we onze gebruikers nu en in de toekomst zo goed mogelijk blijven bedienen”.

Marktplaats.nl is vanaf 2004 elk jaar in de prijzen gevallen bij de ‘Website van het Jaar’-verkiezing in verschillende categorieën, zoals e-commerce, e-commerce & veilingsites, populairste shoppingsite en populairste auto- en vervoersite. Meer dan 860.000 mensen hebben in september en oktober hun stem uitgebracht via websitevanhetjaar.nl. Zij hadden keuze uit twintig categorieën en konden hun favoriet beoordelen op inhoud, navigatie en ontwerp.

Lees ook:Marktplaats Auto’s is website van het jaar…
Lees ook:Marktplaats weer website van het jaar…
Lees ook:Marktplaats.nl Auto toch weer meest populair
Lees ook:Marktplaats.nl grootste autosite
Lees ook:Toyota heeft beste autowebsite

2 reacties op “Nederland gek op Marktplaats..

  1. Arthur Graaff

    Alleen wel jammer dat Marktplaats weigert om 2.000 naziadverteneis te verwijderen- dat doet m.i. toch wel afbreuk aan zo’n site, ook al heeft nazisme niets met auto’s te maken. Moederbedrijf Ebay verwijderde begin nov wel meteen advertenties met concentratiekampartikelen.
    Ik ben er zeker vasn dat er ook autofans zijn die een website prefereren zonder nazirommel zoals Hitlerbustes, nazidolken en SS-helmen
    Marktplaats heeft ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid en stelt zich helaas op als gesloten blok.
    Zie ook ons dossier Marktplaats.
    http://wo2.sharepoint.com/Pages/DossierMarktplaats.aspx

    M vr gr
    Arthur Graaff
    hoofdred. Nieuws-wo2.tk
    [email protected]

      /   Beantwoorden  / 
    1. Leo

      In het kader van dit autoblog ben ik niet bezig geweest met de onderste lagen van Marktplaats. Ik neem aan dat men zijn eigen verantwoordelijkheid op dit punt zeker neemt en al te extreme aanbieding van wie ook zal verwijderen zoals men vast ook doet op andere terreinen waar wet, moraal en normen elkaar kruizen…

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.