Handige elektrische vouwfiets bij Nimoto

Nimoto 2014 Nimoto Handy elektrische vouwfietsDe Nimoto Handy biedt een unieke combinatie tussen het comfort van elektrische trapondersteuning en het gebruiksgemak van een compacte en kwalitatief hoogwaardige vouwfiets. Voor 2014 wordt de Handy naar een nog hoger niveau getild met tal van technische verbeteringen en is deze vouwfiets met elektrische trapondersteuning, naast de vertrouwde zilvergrijze kleurstelling, ook leverbaar in een nieuwe stoere matzwarte uitvoering.

De Nimoto Handy is voorzien van een krachtige 180 Watt naafmotor, waarmee u in alle rust, schoon en bekrachtigd kunt rijden. Bovendien is de lichtgewicht lithium accu geheel uitneembaar en met de bijgeleverde acculader snel en tegen minimale kosten weer opgeladen. De bediening is eenvoudig via het indicator- en bedieningspaneel op het stuur.

De Handy is gemakkelijk op te vouwen en met zijn geringe afmetingen en gewicht overal mee naartoe te nemen. De krachtige trapondersteuning is in drie standen instelbaar, maar u kunt ook geheel zonder bekrachtiging fietsen. Het 2014 model heeft een aantal zeer doordachte verbeteringen ondergaan, zoals een nieuwe intelligente progressieve trapondersteuning die nog beter te doseren is. Zo kan op iedere snelheid de perfecte ondersteuning worden geboden. Dit biedt met name bij lage snelheden meer comfort en verbetert bovendien de actieradius.

Nimoto handy_002_mDoor zijn relatief grote 20 inch wielen fietst de Handy erg stabiel en comfortabel. Om het comfort nog verder te verhogen is de vering in de zadelpen versterkt voor een optimale demping. Verder is de derailleur aan de achterzijde nu voorzien van een degelijke beschermbeugel, daarnaast is de bekabeling aan de onderzijde van het frame voorzien van een robuuste behuizing voor een optimale bescherming. De LED verlichting, voor en achter, zorgen ervoor dat u ook in het donker perfect zichtbaar bent .

De 2014 Nimoto Handy is nu al leverbaar in het zilvergrijs en medio augustus in de matzwarte uitvoering, beide voor de adviesprijs van € 929,-.

Lees ook:Nimoto komt nu ook met viertakt scooters…
Lees ook:Suzuki geeft elektrische fietsen weg bij de Splash…
Lees ook:Meer zekerheid bij Nimoto
Lees ook:Nimoto wint elektrische battle
Lees ook:Nimoto in de aanbieding…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.