Garmin komt met geavanceerde verkeersinformatie bij Nuvilijn

Garmin kondigt de nieuwe nüvi lijn van draagbare navigatie aan op de Consumer Electronics Show (CES). De nieuwste navigatiesystemen van Garmin maken het eenvoudiger dan ooit om richtingen te volgen en om op de route te blijven.
Om er zeker van te zijn dat bestuurders evt. voorsorteren in de juiste rijbaan, geeft de nieuwe actieve rijbaanassistent stemaanwijzigingen en visuele rijbaananimatie. Garmin heeft ook de real-time verkeersfunctie geüpdate zodat het nu via een stem informatie geeft over verkeersongelukken; gebruikers geven dan een gesproken een respons om een route te selecteren om het verkeer te vermijden. Dit kan op de nüvi modellen met de stemcontrole specificatie. Bovendien hebben de nüvi modellen een nieuw ontwerp en grotere schermen die variëren van 4.3 tot 7 inch om in één oogopslag de informatie te tonen die nodig is. Het nieuwe top model de nüvi 3597 LMT wordt geleverd met een, van actieve, magnetische steun om het gemakkelijk te maken om het toestel te bevestigen en op te laden. In plaats van alleen gebruik te maken van straatnamen, begeleidt Garmin Real Directions™ bestuurders zoals een passagier dat zou doen, door hen te vertellen af te slaan bij herkenbare punten, gebouwen, stoptekens en verkeerslichten.

Garmin Real Directions™: Real Directions¹ begeleiden bestuurders op een natuurlijke en intuïtieve manier. Deze nieuwe specificatie gebruikt herkenbare punten, gebouwen, stoplichten en stoptekens om de richting aan te geven. Bijvoorbeeld vertelt deze nieuwe specificatie de bestuurder om “rechts af te slaan bij de McDonalds®” of “sla links af bij het verkeerslicht”. Dit geeft bestuurders meer vertrouwen dat ze de juiste kant op gaan zodat ze zich kunnen richten op de weg in plaats van het lezen van straatnaamborden. Garmin Real Directions™ wordt geleverd door de hoge kwaliteitskaarten van NAVTEQ® om accuraatheid te kunnen garanderen. Garmin is partner van de wereldleidende leverancier van kaartmateriaal om precieze gegevens te leveren in het systeem. De herkenbare punten en gebouwen die geselecteerd zijn om aanwijzingen te geven zijn gecheckt op zichtbaarheid, duidelijke aanwezigheid en voortdurendheid. Garmin heeft bovendien ook de navigatiestem zelf verbeterd: Garmin Real Voice™ is een nieuwe menselijke stem die beter klinkt dan ooit tevoren.
Actieve rijbaanassistent: De nieuwe actieve rijbaanassistent gebruikt een combinatie van stemmen en beelden om gebruikers vol vertrouwen voor te bereiden op een afslag of kruising. Door gebruik te maken van grotere schermen op de nüvi toestellen, toont de actieve rijbaanassistent een geanimeerd beeld naast de kaart dat heldere kleuren pijlen gebruikt om de juiste rijbaan te tonen.
Wie meer wil weten over de vernieuwde Garmin-apparatuuur moet even langs gaan bij de vakhandel en zich eden demo laten geven. Dat is vaak tien keer beter dan alle beschrijvingen in de pers.

Lees ook:Garmin brengt nieuwe live-diensten voor Drive-apparatuur
Lees ook:Mini integreert Garmin-navigatie
Lees ook:Garmin levert infotainment voor toekomstige Mercedessen
Lees ook:Garmin komt met nieuwe apparatuur
Lees ook:Garmin levert infotainment voor VW Up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.