Mooi initiatief van Peugeot verdient navolging…

Peugeot heeft zich opnieuw verbonden aan KiKa. De fondsenwerver voor kinderen met kanker heeft sinds gisteren de beschikking over een gloednieuwe bestickerde Peugeot 508 SW. De sleutels werden in het Amsterdamse Bos overhandigd aan medeoprichter van het kinderkankerfonds Frits Hirschstein.
Deze gaf op zijn beurt de sleutels aan Marijke Roskam, Marcel Pielstroom, Niels Smit, Ronald Vervenne en Leon Hanneman, die namens KiKa op 4 november zullen deelnemen aan de New York City Marathon en via persoonlijke sponsoring met nog 155 andere lopers meer dan € 1,- miljoen euro’s bij elkaar hopen te rennen.

Behalve de heer Hirschstein, waren aanwezig Bert Kors, Directeur Peugeot Pouw Automotive Groep, die de auto leverde en Wencke Fassbender, Directeur PR & Corporate Communication Peugeot Nederland.
Wencke Fassbender: “Wij vinden het bij Peugeot Nederland een enorme eer om Kika op deze manier te kunnen ondersteunen bij het organiseren van de hulp voor kinderen die met kanker te maken krijgen. De noodzaak van het werk van KiKa kan niet genoeg benadrukt worden.

Over Kika
KiKa heeft als algemeen doel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Lees ook:Toyota steunt Kika
Lees ook:Peugeot strikt ontwerpster Collignon
Lees ook:Kunstzinnige Twizzy bij Renault
Lees ook:Sleutelhouder die lijkt op zakmes…
Lees ook:Business Lease ondersteunt goed doel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.